Igrači Napolija žive u strahu: Nova žrtva supruga Piotra Zielinskog

Na meti pljačkaša

Igrači Napolija žive u strahu: Nova žrtva supruga Piotra Zielinskog

E. Škorić

Igrači Napolija iz dana u dan doživljavaju neugodna iskustva.

Nedavno je zabilježena provala lopova u vilu brazilskog veznjaka Allana, koji se u tom trenutku nalazio zajedno sa porodicom u istoj, a sada je na meti po svemu sudeći navijača Napolija i Piotr Zielinski.

Konkretno, njegova supruga Laura, čiji je automobil opljačkan i iz njega su ukradeni dokumenti, navigator i kasetofon.

Zielinski i Laura su policiji prijavili slučaj, a navodi se da je supruga Napolijevog igrača teško doživjela pljačku i u strahu je da će njena porodica ponovo biti ugrožena.

Inače, u Napoliju je stanje haotično, navijači optužuju igrače usljed najveće krize u povijesti kluba. Igrači su u svađi s rukovodstvom zbog samovoljne odluke da prekinu karantin, a predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis se još uvijek nije smirio.

Italijanski mediji pišu da je De Laurentiis s jasnom porukom "sve ću vas otpustiti" prekrižio sedmoricu igrača koji su inače nosioci igre ekipe ispod Vezuva.

Odlaskom iz kluba će biti "kažnjeni" vođe pobune Dries Mertens, Jose Callejon, Allan, Kalidou Koulibaly, Faouzi Ghoulam i Elseid Hysaj.


Promo

Top Komentari

Pala
Kolu****** nisu htjeli prodat unitedu za 90 mil. funti jer je trebao prestavljat buducnost napolija a sada druga prica...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi