Iker Casillas "oporavio" ljubavni život: U pitanju je još jedna novinarka

Čini se da je Sara Carbonero prošlost

Iker Casillas "oporavio" ljubavni život: U pitanju je još jedna novinarka

H. Zilić

Iker Casillas odavno nije sa Sarom Carbonero, ali čini se da lagano stabilizuje svoj ljubavni život i to opet sa jednom novinarkom.

Legendarni španski golman je uhvaćen u jednom restoranu u Rimu u društvu Ane Kiles, poznate italijanske novinarke koja radi na Rai 2.

Mediji u Italiji pišu da su Ana i Iker bili u veoma bliskom druženju koji je daleko od prijateljskog.

Na Mundijalu u Kataru su također viđeni nekoliko puta zajedno. Tada su svi pomislili da Ana radi reprotažu i intervju sa Casillasom, ali situacija je potpuno drugačija.

Opis nije dostupan.

Očigledno su Ana i Iker u ljubavnoj vezi koju čuvaju što dalje od javnost čemu svjedoče i objave po društvenim mrežama.

Oglasi

"Socialite" je otkrio njihov susret što je pokrenulo lavinu komentara.

Ikeru je teško pala činjenica da će njegova bivša supruga i dvoje djece Sara Carbonero živjeti sa njenim novim partnerom, poznatim muzičarom i čini se da je krenuo da uzvrati "udarac".

Opis nije dostupan.

Casillas i Carbonero zajedno su bili preko 10 godina, a veliku pažnju pozornosti privukli su kad je Sara intervjuisala Ikera odmah nakon što je Španija osvojila Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Iker ju je tada poljubio i taj snimak obišao je planetu.

Iako je tada sve izgledalo divno i krasno, kasnije je došlo do nesuglasica, a 2021. godine su se rastali.

Sara je u romansi sa Nachom Taboadom.35-godišnji muzičar u javnosti se pojavio sa Sarom, koja je po svim prilikama u potpunosti zaboravila Ikera i odlučila da počne novi život.

Čini se da je sada i Iker okrenuo novu stranicu u životu i ponovo je u pitanju novinarka.

Opis nije dostupan.

Unatoč raskidu, Iker i Sara ostali su u dobrim odnosima, ponajviše upravo zbog djece koju ne žele da povrijede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti