Ovo je ljepotica koju danas ljubi Iker Casillas: Imala je sedam godina kada je on debitovao za Real

Na momente smo pomislili da je gay

Ovo je ljepotica koju danas ljubi Iker Casillas: Imala je sedam godina kada je on debitovao za Real

E. Škorić

Jučer je nogometnu javnost zaprepastio tvit Ikera Casillasa u kojem je legendarni golman otkrio da je gej. Post je kasnije izbrisan, a Iker je tvrdio da mu je račun hakovan.

A onda se pojavila vijest da Casillas ima djevojku, ali obje strane pažljivo skrivaju svoju vezu. Pa, idemo je upoznati. Priča se da je Alejandra Onieva nova djevojka slavnog golmana i izgleda savršeno.

Čini se da je Iker ipak lud isključivo za ženama, a mora se priznati da ima dobar ukus po tom pitanju.

Ova ljepotica rođena je 1. juna 1992. godine u Madridu, sedam godina prije debija Ikera Casillasa u prvoj ekipi Real Madrida.

Alejandra je glumica. Proslavila se ulogom Soledad Castro Montenegro u sapunici Mysteries of Puente Viejo. Uspjeh je učvrstila ulogom Caroline Villanueve u Netflixovoj televizijskoj seriji High Seas na španskom govornom području. Prema IMD-u, Oniewa se pojavio u devet filmova.

Oglasi

Nedavno su se pojavile glasine da je Iker u vezi sa Shakirom, slavnom pjevačicom iza koje je sada brak sa štoperom Barcelone Gerardom Piqueom, ali to je očigledno bio propust u objavi španskih tabloida koji su htjeli senzaciju preko njegovih leđa.

Iker je više od 10 godina bio u braku sa Sarom Carbonero, a veliku pozornost privukli su još 2010. godine tokom Svjetskog prvenstva, kada je nekadašnji golman nakon utakmice Španije pobijedio Saru koja ga je uživo intervjuisala.

Oglasi

Iako nisu puno pričali o svojim privatnim životima, oboje su prošli kroz teška razdoblja 2019. godine. Casillas je doživio srčani udar, dok je Sara imala problema s rakom. No uspjeli su se izboriti s time i činilo se da je s njihovim brakom sve u redu.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je gotovo. Iker se od tada povezuje s drugim djevojkama, a ako je suditi po pisanju medija, izbor je pao na ovu ljepoticu u čijim fotografijama svakako možete da uživate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi