Ako sam prekid nije bolio, Ikera će ono što Sara sprema dotući
Sara i Iker bili su savršen i sretan par, ali deceniju kasnije sve se raspalo

Nije mu lako

Ako sam prekid nije bolio, Ikera će ono što Sara sprema dotući

E. Škorić

Iker Casillas odavno nije sa Sarom Carbonero, ali sigurno će mu teško pasti činjenica da će njegova  bivša supruga i dvoje djece sada živjeti sa njenim novim partnerom, poznatim muzičarom.

Još sredinom prošle godine legendarni španski golman Iker Casillas rastao se od dugogodišnje supruge, sportske novinarke Sare Carbonero, s kojom ima dvoje djece.

Casillas i Carbonero zajedno su bili preko 10 godina, a veliku pažnju pozornosti privukli su kad je Sara intervjuisala Ikera odmah nakon što je Španija osvojila Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Iker ju je tada poljubio i taj snimak obišao je planetu.

Iako je tada sve izgledalo divno i krasno, kasnije je došlo do nesuglasica, a 2021. godine su se rastali.

Iako nisu puno pričali o svojim privatnim životima, oboje su prošli kroz teška razdoblja 2019. godine. Casillas je doživio srčani udar, dok je Sara imala problema s rakom. No uspjeli su se izboriti s time i činilo se da je s njihovim brakom sve u redu.

I dok bivši golman Real Madrida još uvijek nije formalizirao nikakvu vezu, iako ga se povezivalo sa mnogim djevojkama, Sara je pak u romansi sa Nachom Taboadom.

Oglasi

35-godišnji muzičar u javnosti se pojavio sa Sarom, koja je po svim prilikama u potpunosti zaboravila Ikera i odlučila da počne novi život. Nacho je posljednjih mjeseci posjetio Sarin rodni grad i to je bilo jako važno.

A prema pisanju portala El Espanol, ovaj sretni par donio je odluku o zajedničkom životu, a situacija bi bila pojačana božićnim i novogodišnjim zabavama koje bi proveli zajedno. To ujedno znači da će Ikerovi sinovi sada živjeti sa novim partnerom njihove majke Sare.

Nije poznato kako je Iker reagovao na tu vijest i da li je ona došla do njega, no sigurno mu neće biti lako, mada je ranije prihvatio da djeca budu kod majke.

Unatoč raskidu, Iker i Sara ostali su u dobrim odnosima, ponajviše upravo zbog djece koju ne žele da povrijede. Sara je tako odlučila ponovo graditi život, nakon prekida koji je imao velikog odijeka zbog popularnost para.

Kada govorimo o Ikeru, prema zadnjim medijskim nagađanjima, navodno postoji neko novi i u njegovom životu, pošto je viđen sa Marijom Jose Camacho kako odlaze na romantične večere i šetaju ruku pod ruku.

Nekadašnji golman Real Madrida i Porta nedavno se "proslavio" tako što je objavio da je gay, no ispostavilo se da je ipak riječ o šali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi