Casillas ima novu djevojku, riječ je u udovici bivšeg fudbalera Barcelone koji se ubio

Objavljene zajedničke fotografije

Casillas ima novu djevojku, riječ je u udovici bivšeg fudbalera Barcelone koji se ubio

Admin Čaušević

Prošlo je godinu i pol otkako su Iker Casillas i Sara Carbonero objavili da se rastaju. 

Kroz zajedničku izjavu koju su objavili na svojim društvenim mrežama, bivši golman Reala i novinarka objasnili su da je njihova ljubav u paru krenula "različitim putevima", ali da će ostati ujedinjeni "u divnom zadatku da i dalje budu predani roditelji" svoje dvoje djece, Martina i Lucasa.

Od tada su mnoge glasine izašle na vidjelo o privatnom životu svakog od njih. Voditeljica je trenutno u vezi sa muzičarom Nachom Taboadom, dok se nedavno skrasio i Casillas.

Jedan od najboljih gomlana u historiji je u vezi sa Mariom Jose Camacho, 43-godišnjim bivšom fudbalerkom čija je prošlost obilježena porodičnom tragedijom.

Oglasi

Posljednjih mjeseci Španac je navodno bio u vezi s nekoliko žena, no sve su na kraju demantovale da između njih nešto postoji.

Ove srijede časopis španski list Hello je objavio "opširni izvještaj" u kojem se mogu vidjeti zajedničke fotografije različitih sastanaka koje je Casillas imao sa sportašicom - na svim su oni prikazani u nježnom stavu.

Veza traje tri mjeseca, a 41-godišnji Casillas je pokušao sve demantovati kazavši da se radi o novoj "izmišljotinji" međutim fotografije govore suprotno.

Oglasi

Camacho će u oktobru napuniti 44. godine. Igrala je kao napadačica u ženskim ekipama FC Barcelone i Málage, kluba za koji je igrala između 2001. i 2012.

Njen živog je obilježen tragedijom koja se dogodila u maju prošle godine. Njen suprug Frances Arnau, koji je bio golman Barcelone i Malage, odlučio je sebi oduzeti život u 46. godini.

Njegovo tijelo pronađeno je pored pruge u Oviedu gdje je radio kao sportski direktor u lokalnom klubu Real Ovideo. Iz braka sa Arnauom Camacho ima dva sina, Marca (19) i Pola(18).

U posljednja tri mjeseca koliko se viđaju Iker i Maria su imali nekoliko zajedničkih putovanja. U junu su bili u Cadizu, a prošle sedmice su fotografisani u Andaluziji.

Da bi bili što diskretniji uopšte se ne prate na društvenim mrežama, ali činjenica da dijele fotografija sa istih mjesta je otkrila da se nešto dešava između njih.

Top Komentari

Comandini
i Cadiz je u Andaluziji koliko ja znam
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi