Mnogi su 'slavili' Ikerov novi ljubavni početak, pa ostali u čudu kada su saznali ko je dotična dama

Ništa od ljubavi

Mnogi su 'slavili' Ikerov novi ljubavni početak, pa ostali u čudu kada su saznali ko je dotična dama

Edmir Škorić

Nekadašnji golman Real Madrida Iker Casillas mnoge je iznenadio posljednjom fotografijom koju je objavio Iker Casillas.

Slavni i legendarni španski golman više je od 10 godina bio u braku sa Sarom Carbonero, a veliku pozornost privukli su još 2010. godine tokom Svjetskog prvenstva kada je nekadašnji golman poljubio Saru u prijenosu uživo dok ga je ona radila intervju.

No, odavno njih dvoje nisu zajedno. Nestalo je strasti, pa su odlučili da svako krene svojim putem. Iako nisu puno pričali o svojim privatnim životima, oboje su prošli kroz teška razdoblja 2019. godine. Casillas je doživio srčani udar, dok je Sara imala problema s rakom. No uspjeli su se izboriti s time i činilo se da je s njihovim brakom sve u redu.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je gotovo. Svako je otišao na svoj stranu. Novinarka je već našla novog partnera, ali Iker je i dalje sam.

Mnogi su pomislili kako se to promijenilo nakon što je objavio fotografiju u zagrljaju ženske osobe, s kojom se nasmijan gledao u oči.

Oglasi

Olga Esteban Lorenzo je osoba koju je Iker grlio, ali su španski mediji ubrzo ustanovili da je to njegova dobra prijateljica i da nema apsolutno nikakve ljubavne poveznice između njih.

Iker jako voli Olgu i on je odlučio da u javnost podijeli fotografiju sa svojom prijateljicom. Ono što Casillas nije očekivao je veliko uzbuđenje koje je izazvao ovaj bezbrižni zagrljaj.

S druge strane, razni mediji povezivali su Ikera Casillasa s novom ljubavi. Andaluzijska dizajnerica Rocio Osorno je navodno viđena s Ikerom u nekoliko navrata, ali njihova veza nije potvrđena i ostaje u domenu glasina.

41-godišnji Iker je skoro cijelu karijeru proveo u Real Madridu, da bi posljednjih pet sezona prije umirovljena branio za Porto.

S Realom ima pet titula La Lige, dva Kupa kralja, četiri Superkupa Španije, dok je Ligu prvaka osvajao u tri navrata. Što se tiče Porta, bio je prvak Portugala 2018. godine.

Jedan od najvećih uspjeha ostvario je kao golman Španije, kada je 2010. godine postao prvak svijeta.

Oglasi