Poljubac koji je obišao svijet ostaje samo uspomena: Ikerova Sara strastveno ljubila drugoga

Bivši golman Reala i novinarka se rastali

Poljubac koji je obišao svijet ostaje samo uspomena: Ikerova Sara strastveno ljubila drugoga

Edmir Škorić

Jedan od najpopularnijih parova u Španiji, Iker Casillas i Sara Carbonero, odavno su rastavljeni.

Slavni i legendarni španski golman više je od 10 godina bio u braku sa Sarom Carbonero, a veliku pozornost privukli su još 2010. godine tokom Svjetskog prvenstva kada je nekadašnji golman poljubio Saru u prijenosu uživo dok ga je ona intervjuisala.

No, odavno njih dvoje nisu zajedno. Nestalo je strasti, pa su odlučili da svako krene svojim putem. Iako nisu puno pričali o svojim privatnim životima, oboje su prošli kroz teška razdoblja 2019. godine. Casillas je doživio srčani udar, dok je Sara imala problema s rakom. No uspjeli su se izboriti s time i činilo se da je s njihovim brakom sve u redu.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je gotovo. Sada je već 13 mjeseci otkako žive razdvojeno, a Sara već uveliko ima novu ljubav svog života.

U zabavnoj emisiji "Viva la aVida" u Španiji objavljeno je nekoliko ekskluzivnih fotografija na kojima se Sara nalazi s nepoznatim muškarcem u jednom noćnom klubu.

Prema izvorima koji su svjedočili događaju, njih dvoje su se tokom zabave otvoreno ljubili i strastveno iskazivali ljubav kako u javnosti tako i u separeu koji su oboje imali.

Ne zna se ko je muškarac koji je osvojio srce lijepe novinarke, ali navodno je riječ o 36-godišnjem kantautoru Nachu Ortizu Taboadi. Primijećeno je da jedno drugom lajkaju sve fotografije na Instagramu, a uz prizore iz noćnog kluba jasno je da se nazire još jedna velika Sarina ljubav.

Iker je sada samo prošlost, ali svakako jedna lijepa uspomena na ono što je Sara s njim prošla. Uostalom, ostat će zauvijek upamćen taj strastveni poljubac koji je obišao svijet...

Top Komentari

Krosteutegurovic
Bravo za ovakvu udarnu sportsku vijest
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti