"Ne spavam redovno, želim izgledati kao da sam dobro, ali više ne mogu sanjati"
Foto - Instagram

Legendarni Iker Casillas

"Ne spavam redovno, želim izgledati kao da sam dobro, ali više ne mogu sanjati"

Midhat Šljivak

Legendarni Iker Casillas je u protekle dvije godine prošao kroz mnogo toga. Veliku karijeru morao je okončati zbog srčanog udarac, a zatim se rastavio od supruge Sare Carbonero.

Iker je prošo kroz tešku fazu oporavka od srčanog udara kojeg je doživio na treningu Porta i zbog kojeg je u ljeto 2020. godine morao okončati profesionalnu karijeru.

Potom je u martu prošle godine uslijedio novi šok. Nakon 11 godina rastavio se od supruge Sare Carbonero i sve je to još dodatno utjecalo na Ikera koji je priznao da pokušava glumiti da je sve u najboljem redu.

"Ne spavam redovno. Želim da izgleda kao da sam dobro, ali ne mogu uživati u životu. Slušam stare pjesme, ali više ne mogu sanjati", rekao je Iker Casillas.

Casillas je apsolutna legenda među stativama. Prije Porta je godinama bio neizostavan član Real Madrida s kojim je ovojio sve što je mogao.

Oglasi

Slavni čuvar mreže je na golu Reala branio na 725 utakmica, a ima i 167 nastupa na golu Španije i drugi je na listi španskih igrača sa brojem nastupa iza Sergija Ramosa.

Izgled Ikera Casillasa šokirao njegove prijatelje: "Više ti ne trebaju filteri za starenje"

Casillas je službeno karijeru okončao u ljeto 2020. godine, godinu dana nakon što je doživio srčani udar na treningu Porta i od tada više nije branio.

Casillas je na Instagramu sada objavio fotografiju sa sela, za koju je dobio ogroman lajkova, ali i mnogo komentara. Među komentarima se posebno istakao Piqueov.

"Izgleda da te udario voz", napisao je Pique Casillasu, te je sam komentar Barcinog defanzivca privukao veliku pozornost i takođe sakupio na hiljade "sviđanja".

Duhovit je bio i Borja Fernandez, bivši Ikerov saigrač koji je ustanovio da legendarnom golmanu Real Madrida više ne trebaju filteri za starenje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
A " veliki " Real ga otresao kao slinu.Tako to valjda rade " veliki ".
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi