Navodna ljubavnica Ikera Casillasa obećala začinjene priče

Ona je kriva što Iker i Sara više nisu zajedno?

Navodna ljubavnica Ikera Casillasa obećala začinjene priče

Edmir Škorić

Bugarska manekenka Nadia Alexandrova ponovo je izazvala ogromnu pažnju u Španiji.

Nedavno je negirala da je imala umiješane prste u raskidu veze slavnog para Ikera Casillasa i Sare Carbonero, ali i da je imala "čudan i poseban odnos s Ikerom". Iker i Sara, slavni bivši golman i novinarka, preko 10 godina su bili u braku, ali nedavno su objavili da više nisu zajedno.

Čini se da je do raskida veze došlo zbog toga što je Iker imao aferu sa Bugarkom, što ona negira, mada je obećala začinjene priče u jednom od šou programa u Španiji.

Iščekivale su se njene priče u "Save me Deluxe" emisiji, ali ona je iznenađujuće odgodila svoje gostovanje.

U Španiji postoje dva scenarija koja su dovela do promjene njenih planova. Prvi je taj da je podlegla prijetnjama, a drugi da je dobila značajnu količinu novca da prešuti ono što je namjeravala da kaže.

Istodobno su se pojavile glasine da se Iker još uvijek viđa s njom, a neki vjeruju da bi se njihov odnos mogao razviti, unatoč velikoj buci koju je izazvao.

"Nisam uzrok prekida njihove veze, ne osjećam se kao neko ko je kriv za to. Nikada nisam željela da to bude javno objavljeno, ali Iker je divna osoba i između nas postoji jako poseban i čudan odnos", kazala je Bugarka.

Top Komentari

Zoilomas
Iker je ispao veliko ****o kao covjek, Mogao je imati sve da nije bio toliki lazov i lutalica. Sad kad mu zena boluje od gluho bilo one stvaria dok I on ima problema sa srcem, bilo bi lijepo da imas tad nekoga. Da je bio covjek sad bi imali I on a I ona znacaj u zivotu a ovako cekaju kraj bez ljubavi. Zalosna prica I zalostan covjek.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi