Španski mediji objavili da je Casillas ponovo imao srčani udar, a on se ljutito oglasio

Najavio tužbe

Španski mediji objavili da je Casillas ponovo imao srčani udar, a on se ljutito oglasio

E. Čaušević

Španski mediji prije nekoliko dana saopštili su da je Iker Casillas završio u bolnici nakon novih problema sa srcem.

Casillas je prije nekoliko godina doživio srčani udar na treningu Porta zbog čega je morao ranije završiti svoju karijeru.

Prije dva dana španski mediji objavili su da je Casillas ponovo imao problema sa srcem zbog čega je završio u bolnici.

Objavljeno je da je Casillas 28. aprila primljen u madridsku bolnicu zbog jakih bolova u prsima što je mnoge zabrinulo.

Hola magazin navodi kako je Iker igrao padel tenis sa prijateljima kada je primijetio da mu srce ubrzano lupa i hitno se zaputio u bolnicu.

Međutim, nakon svega što je objavljeno odlučio je da se oglasi i Casillas. On je demantovao da ima problema sa srcem, te da je imao problema sa alergijom.

Oglasi

"Ono što se piše u posljednje vrijeme o meni me je natjeralo da se oglasim. Nakon razvoda sa suprugom plasiraju se mnoge vijesti koje škode meni, njoj i našoj djeci i odlučio sam da angažujem advokade kako bi se pozabavili s pojedinim medijima", piše Casillas i nastavlja.

"Umoran sam od toga što razni ljudi izmišljaju priče o meni i zbog toga će advokati to da riješe. Šire se lažne informacije i vrijeme je da se to prekine. Pojedini mediji pišu o mom zdravlju i objavili su da sam imao novi srčani napad".

"To uopšte nije istina i imao sam samo problema s alergijom. Svi koji su pisali laži o meni će sada to da objase na sudu. Tražio sam samo da svi poštuju našu privatnost, ali to nije bilo tako i odlučio sam da reagujem".

Podsjetimo, Iker je 1. maja 2019. godine doživio srčani udar na treningu ekipe Porta i podvrgnut je hitnoj operaciji.

Istog trenutka za njega je karijera bila okončana. Nikada se više nije vratio na teren i bio je prinuđen da se oprosti u 37. godini života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi