Iker Casillas zna šta žene najviše vole, izmamio je osmijeh na lice bivše supruge

Zna kako da nasmije ženu

Iker Casillas zna šta žene najviše vole, izmamio je osmijeh na lice bivše supruge

Edmir Škorić

Bivši golman Real Madrida Iker Casillas nedavno se rastao sa Sarom Carbonero.

U srijedu je Iker otputovao u Portugal gdje se ponovo sastao sa svojim bivšim saigračima iz Porta, ali i sa doktorima koji su mu pomogli nakon što je prije nešto manje od dvije godine doživio infarkt.

Pored toga, Ikeru je sasvim sigurno teško palo i to što se nakon 11 godina rastao od Sare. Bili su godinama u velikoj ljubavi, ali je na kraju ipak došlo do rastanka.

"Poštovanje i prijateljstvo će između nas će uvijek ostati. Prioritet nam je da zaštitimo djecu kako bi odrasla u stabilnom i zdravom okruženju", poručili su Iker i Sara.

On je ostao kavalir i gospodin, pa je unatoč svemu, ostavio kompliment Sari na jednu njenu fotografiju, napisavši "lijepo", a društvene mreže su odmah reagovale i zaključile da nekadašnji reprezentativac Španije definitivno zna da je poštovanje nešto što ne može preko noći nestati, kao niti Sarina ljepota.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti