Tottiju od subote nije dobro: Vruće fotografije sa novim dečkom su ništa šta je zatim uradila Ilary!

Bivša partnerica legende je i više nego ozbiljna

Tottiju od subote nije dobro: Vruće fotografije sa novim dečkom su ništa šta je zatim uradila Ilary!

A. Čaušević

Ilary Blasi uopšte ne mari previše za Francescom Tottijem i nastavlja po svom, a nakon poteza kojeg je napravila u subotu legendarnom kapitenu Rome nije dobro. 

Ljubavna priča između Ilary Blasi i Bastiana Mullera nastavlja se punom parom. Voditeljica, koja se sprema vratiti na televizijiski kanac Canale5 Otoka slavnih, sada živi pod svjetlom sunca ovu vezu rođenu nakon objave kraja braka s Francescom Tottijem.

Prethodnih dana Ilary Blasi objavila je niz vrućih snimaka s Bastianom Mullerom i čestitala je rođendan svom novom partneru.

Blasi je na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nježno ljubi svog dečka Bastiana Mullera.

Voditeljica je romantičnu snimku popratila posvetom povodom partnerova rođendana: "Sretan rođendan dragi moj, želim ti sve najbolje uz puno ljubavi".

Njih dvoje sada su nerazdvojni i iskorištavaju svaki povoljan trenutak da se odvoje od svakodnevnog života i negdje odu zajedno.

Oglasi

Mnoga odredišta su istražili zajedno, od romantičnog Pariza do opuštanja u švicarskim planina. Ukratko, baš kao i Francesco Totti s Noemi Bocchi, čini se da je Ilary Blasi ponovno pronašla ljubav.

Na jednoj od fotografija par je u bazenu, u trenutku opuštanja i maženja. U drugoj se bezbrižno smješkaju dok idu u šetnju. A onda posljednji kadar u planini, voditeljica odmara u zagrljaju svog partnera.

U međuvremenu, prema sedmičniku Nuovo, Totti bi se već osjeća spremnim za vjenčanje s Noemi Bocchi. Međutim, tu želju trenutno je prisiljen ostaviti po strani jer vrijeme potrebno za razvod od Ilary Blasi traje duže od očekivanog.

Blasi je odlučila dodatu glavobolju zadati Tottiju tako što je i svoju djecu upoznala sa novim dečkom i rekla im da će u narednom periodu provoditi mnogo vremena sa njemačkim biznismenom.

Muller se sa Cristianom i Chanelom družio u jednom tržnom centru, kupio im je skupe poklone i tako učinio da im se dopadne.

Ne isključuje se mogućnost da Blasi, njena djeca koje je dobila sa Tottijem i Muller uskoro počnu i zajedno živjeti. To je ono što najviše boli legendu Vučice.

Top Komentari

stranputica
Tottiju je vjerovatno već jasno, da je najbolja stvar koja mu se desila da nije više sa dr.oljom koja se ovako naslikava po novinama, a ko fol mati....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi