Žena koja je prevarila nogometnu ikonu u prozirnoj haljini zagolicala maštu hiljadama muškaraca

Ilary Blasi zna kako privući pažnju

Žena koja je prevarila nogometnu ikonu u prozirnoj haljini zagolicala maštu hiljadama muškaraca

E. Škorić

Bivša supruga Romine legende Francesca Tottija, Ilary Blasi, izgleda sjajno i za nju definitivno možemo reći da je kao vino - što starija, to bolja.

Ilary je imala težak period, raskid sa Tottijem i mnogo afera i skandala u vezi sa bivšim suprugom, ali početak 2023. godine djeluje obećavajuće.

Seksipilnija nego ikad, odmarala je na Tajlandu, a tamo je uglavnom uživala u suncu, moru i krasnim prizorima. A lijepe prizore priuštila je i muškom dijelu pratitelja, slikavš ise u prozirnoj sivoj haljini, zagolicavši tako mašu mnogima.

Voditeljka je Novu godinu provela u društvu svog novog dečka Bastiana između Bangkoka i ostrva Ko Pangan na Tajlandu, gdje je ostala i početkom ove godine. Bastian Muller uspio je da vrati osmijeh lijepoj ženi, a par je sve zaljubljeniji što potvrđuju i najnoviji snimci koje objavljuju na društvenim mrežama.

Ilary je uživala u odmoru na Tajlandu (Screenshot: Instagram Ilary Blasi

Novi dečko Ilaryja Blasija veoma je poznat u svojoj zemlji, Nemačkoj. On je preduzetnik koji je svoje poslovanje doveo i u Austriju i Švicarsku.

Italijanska TV voditeljica očito je uspjela da zaboravi Tottija s kojim je bila zajedno od 2002. godine, a u braku su od 2005. godine i imaju troje djece - Cristiana, Chanel i Isabel.

Oglasi

Sve je puklo prošlog ljeta kada je Totti saznao da je prevaren i nije mogao da prijeđe preko toga. Uslijedio je razvod, a oboje su potom krenuli svojim putem. Ona je pronašla bogatog Nijemca, a on poznatu Noemi Bocchi, koja je mnogo mlađa od njega.

Prevarila je legendu Rome, a on to nije mogao da joj oprosti, pa su krenuli na suprotne strane (Screenshot: Instagram Ilary Blasi)

Ilary sa novim dečkom putuje svijetom, uživa, a Totti sigurno neće biti sretan kada sa to sazna u medijima. Iako je ona njegova bivša, dugo vremena mu je bila supruga i osoba bez koje nije mogao da se probudi.

Ali život kao život, prepun je iznenađenja, i pozitivnih i negativnih. Totti i Blasi jedan su od najpopularnijih parova u svijetu sporta, a njihov raskid jednako se prati kao i raskid Gerarda Piquea i Shakire, koji doduše nisu bili u braku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi