Dok je bila s fudbalskom ikonom vozila je pohabani Smart, a sa biznismenom sjedi za volanom Audija

Nagli preokret

Dok je bila s fudbalskom ikonom vozila je pohabani Smart, a sa biznismenom sjedi za volanom Audija

A. Čaušević

Prošle godine neki od najpoznatijih parova u svijetu sporta su odlučili da kažu dosta jedno drugom. Shakira i Gerard Pique nisu bili jedini koji su raskinuli, uradio je to još jedan par koji je godinama smatran najatraktivnijim u svijetu fudbala.

Francesco Totti i Ilary Blasi su se rastali nakon 17 godina braka. Razvod još uvijek nije formalno potpisan zbog višemjesečnog sudskog procesa.

Slavni fudblaer i poznata voditeljica su zajedno dobili troje djece, a u međuvremenu su pronašli nove partnere. Princ Rima je u zagrljaju Noemi Bocchi, dok bivša manekenka ljubi njemačkog biznismena Bastian Muller.

Dok je bila u braku sa Tottijem Blasi je vrlo često mogla biti viđena kako vodi pohabani Smart, u nekoliko navrata joj je trebala i pomoć auto službe.

Ipak, otkako je sa Mullerom život je za Ilary promijenio i uživa u mnogo luksuznijim prevoznim sredstvima nego što je to bio slučaj sa Tottijem.

Oglasi

Prvo je kod novog dečka otputovala privatnim avionom koji je po nju došao iz Njemačke gdje je jedno vrijeme provela u Frankfurtu.

Nakon niza romantičnih večera, odlučila je i da se oproba za volanom Audija R-8 čija se cijena kreće između 180 i 200 hiljada eura.

Ilary je uživala u društvu svog novog partnera 

Ilary je i putem storyja na Instagramu objavila niz romantičnih fotografija sa novim dečkom te je jasno da uživa u novoj vezi.

Svakako je to značajna promjena u odnosu na period dok se ulicama Rima vozila "sićušnim" Smartom što su vrlo često znali uhvatiti i paparazzi.

Inače, Tottija i ne pogađa previše šta radi njegova bivša partnerica pošto je on ove sedmice uživao sa Noemi te provodio vrijeme sa njenom djecom.

Oglasi

Raskid između Tottija i Blasi je bio sve osim miran. Još uvijek nema dogovora oko skrbništva nad djecom te i oko raspodjele imovine pa će se pravna bitka itekako odužiti.

Nekadašnji model, a sadašnja voditeljica reality programa "Otok poznatih" je od bivšeg partnera tražila čak 37.5 hiljada eura mjesečno.

Kako je navela putem svojih advokata njoj bi bio uplaćivan iznos od 20.000 eura, dok bi ukupna alimentacija za troje djece iznosila 17.500 eura.

Iznos koji je odmah Totti odbio te je poslao svoju ponudu bivšoj supruzi koja je znatno manja nego što je ona očekivala.

"Možete dobiti sedam hiljada eura i to za djecu, a za Ilary neću plaćati ništa", bil se Tottijeve riječi koje su jesenas prenijeli italijanski mediji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi