Imala je osobinu kakvu nisu druge: Čime je Georgina osvojila Ronalda?

Izabrao je baš nju...

Imala je osobinu kakvu nisu druge: Čime je Georgina osvojila Ronalda?

Udati se za fudbalsku zvijezdu najveći je san milionima djevojaka. Oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a sam brak s njima donosi miran život i vjerovatno nijednu neispunjenu želju.

Ako je gdje postojala ogromna konkurencija, onda je u slučaju Cristiana Ronalda koji je nakon niza veza sreću pronašao u zagrljaju deceniju mlađe Španjolke Georgine Rodriguez, sa kojom je prije skoro dvije godine dobio i djevojčicu Alana Martinu.

Time je Ronaldo stavio 'rampu' na buran ljubavni život koji je vodio prethodnih godina. Iako je mnogima to izgledalo kao kratkotrajna avantura, imajući u vidu prethodne koje je imao s mnogobrojnim djevojkama, zagonetnoj crnki je uspjelo ono što nije njezinim prethodnicama.

Upravo zbog toga mnogi se pitaju zbog čega je Ronaldo izabrao baš Georginu koja je prije njega bila u svijetu anonimnosti. Na društvenim mrežama se u posljednje vrijeme najčešće može pročitati to da ga je Georgina osvojila pažnjom koju je pokazala prema njegovoj djeci, tačnije najstarijim sinu i blizancima koje je rodila surogat majka.

Ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, ona je Ronaldovu djecu prihvatila kao svoju, te istu pažnju posvećuje kćerki koju je ona rodila, Alani Martini, i fudbalerovoj starijoj djeci.

Zaručnički prsten na ruci

Ronaldo i Georgina su prvi put u javnosti viđeni krajem 2016. godine u Disneylandu u Parizu. Kada se otkrilo za njihovu vezu, Georgini novinari i fotoreporteri nisu dali mira, štaviše bila je prisiljena dati otkaz u Gucciju, gdje je radila, ispred čije su trgovine danonoćno čekali paparazzi.

Nedavno je Portugalac odlučio i zaručiti Georginu velikim dijamantnim prsteom za koji je navodno izdvojio više od 200.000 eura. Romantične večere, izlasci i putovanja postali su nakon toga vrlo čest prizor na službenim profilima zaljubljenog para na Instagramu čime su itekako dali do znanja svijetu da se jako vole.

U svakom slučaju, 24-godišnja Španjolka uspjela je u onome što nisu njezine prethodnice - osigurala je prsten na ruci, pa se uskoro predviđa i veliko vjenčanje.

Top Komentari

zaboti janos
Cuj cime pita se Pasic?Dobro cepe jaje na oko.
1 0
Samkodk
Poznat culicev naslov otisao si probao sarme nisi zavrsen citat. Po culicu sigurno da dobro sarme pravi..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi