Slab na manekenke: Džumhur u društvu Ljajićeve bivše

Samo prijatelji?

Slab na manekenke: Džumhur u društvu Ljajićeve bivše

Otkako je prekinuo ljubavnu vezu sa Dejanom Živković, naš najbolji teniser Damir Džumhur često je viđen u ženskom društvu, i to ne bilo kakvom.

Tako je sinoć fotografiju sa našim teniserom objavila i svjetski poznata manekenka Sofija Milošević, koja je doskoro bila u vezi sa nogometašem Ademom Ljajićem, a kako mediji ne bi nagađali jesu li u vezi ili ne, stavila je u opisu i oznaku "prijatelji".

"Vidite ko se vratio. Damir Džumhur", napisala je, između ostalog, ova manekenka koju na društvenoj mreži Instagram prati gotovo 400.000 ljudi.

Sofija je izgradila uspješnu karijeru u svijetu modelinga, a odavno važi za jednu od najljepših žena na ovim prostorima. Svjesna toga je i sama, pa se ne libi objavljivati i golišave fotografije i igrati na kartu provokacije.

Obzirom da je Džumhur slab na manekenke, kao i Sofija na sportiste, ostaje da se vidi hoće li se iz prijateljstva roditi nešto više.

Top Komentari

bebi
ona qrava on glup i trip da je frajer od metar i 60 pa eto ..
19 5
Bhf
Dobra koka,treba to odraditi samo steta sto ima lose prezime
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi