Novca nikad dosta: Ronaldo pokreće novi biznis, vodit će ga Georgina

Najsavremeniji centar za implataciju kose

Novca nikad dosta: Ronaldo pokreće novi biznis, vodit će ga Georgina

Vjerovatno najpopularniji fudbaler današnjice Cristiano Ronaldo odlučio je da pokrene novi biznis.

Portugalac otvara najsavremeniju radnju za implataciju kose i to u Madridu, a vodit će je njegova djevojka Georgina Rodriguez.

Iako Ronaldu vjerovatno usluge ovog salona neće trebati u narednim godina, odlučio je da uloži milione kako bi ovaj projekat bio na vrhunskom nivou.

Ovaj centar će pripadati grupi Insparya čiji je Ronaldo suosnivač skupa sa kolegom Paulom Ramosom, a zaposlit će čak 150 profesionalaca. U centru će biti 18 soba i imat će kapacitet da radi isto toliko transplatacija kose dnevno. Inače, svaka transplatacija će koštati nešto preko tri hiljade funti.

Ronaldo je ovim povodom izdao i saopštenje.

"Osim fudbala, imam strast prema zdravlju, tehnologiji i istraživanju i to su područja u koja želim ulagati novac. Želio da da prvi ovakav centar bude u Madridu, gradu u kojem sam živio mnogo godina".

Inače, Ronaldo i njegov saradnik su u ovaj projekat do sada uložili oko 868 hiljada funti, a u narednih nekoliko godina bit će uloženo oko 20 miliona funti.

Inače, Portugalac će se 18. marta pojaviti na otvaranju ovog centra kako bi on dobio što više medijske pažnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi