Cristiano Ronaldo "počastio" ženske fanove izazovnom fotografijom

Doveo tijelo do savršenstva

Cristiano Ronaldo "počastio" ženske fanove izazovnom fotografijom

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo poznat je po tome da je teškim radom stigao do samog vrha fudbala i tu je već sigurno proteklih desetak godina.

Za Ronalda će svi reći da nije ni blizu talentovan kao njegov najveći konkurent Lionel Messi, ali je Portugalac teškim radom uspio da ostvari svoje snove i zacementira mjesto u historiji fudbala.

Ronaldo zna i po nekoliko sati dnevno da provede u teretani kako bi što bolje "isklesao" svoje tijelo koje je zaista doveo do savršenstva u proteklim godinama. Portugalac je sinoć objavio izazovnu fotografiju na društvenim mrežama koji je ženski dio publike ostavila bez teksta.

Igrač Juventusa jučer je odlučio iskoristiti sunce kako bi uživao, te malo "poradio" na boji svoga tijela. Naravno mišići su došli u prvi plan i nije čudo što su baš žene dominirale u komentarima.

Top Komentari

LOLLOL
Al ga volite u sportsport, to je cudo.
2 0
Sliver
EDIT: Naslov nedvosmisleno kaze da su izazovne zene na fotografiji ( "ženske fanove sa izazovnom fotografijom"). Udjem da pogledam, kad ovaj kuronja mi jutro pokvari, jer je on "pocastio" zenske fanove fotografijom.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi