5

Komentari (5)

Alkma
Mrs kuravo mamu ti jebem
GGMU
Treba joj jos para
Turgut
Potrosola pare pa joj fali još
Chupy
Vidi samo u pm kako ga gledas na toj slici, pametnome dosta!! Tu bi mu sjela na karinu pred hiljadu ljudi a nesto trabunjas!
Chupy
Ma ides u picku svoje materine, uzela si tada 300000 funti cca pola miliona eura i sutila 9 godina. Uzivala, trosila, provodila se! Sad kad si pare potrosila, odjednom te silovao! Mars u 3 pm, vise si ti zelila da te pojebe nego sam on! Sad hoces popularnosti itd I odjednom ce to da ti nije bitan novac postati da tvoj advokat trazi 5-6miliona jer si pretrpila tolike neugodnosti. Ako ti nije bitan novac, vrati tih 300 000£ fino, reci ne treba mi to i idemo se suditi. Sve drolja do drolje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti