Italijanska legenda se dvije godine bori s rakom: Pogledajte kako Vialli danas izgleda

Legenda Sampdorije i Juventusa

Italijanska legenda se dvije godine bori s rakom: Pogledajte kako Vialli danas izgleda

Legendarni italijanski napadač Gianluca Vialli danas proživljava teške dane.

On je ostao o lijepom sjećanju navijačima Sampdorije i Juventusa u čijim dresovima je upisao preko 100 utakmica, a i svakom Italijanu jer je svojevremeno igrao vrlo dobro u dresu Azzura.

Ipak, prije dvije godine mu je dijagosticiran rak, a informaciju da ima ovu opaku bolest priznao je javnosti prije godinu dana.

"Sada sam dobro, stvarno se dobro osjećam. Prošla je godina otkako su mi otkrili rak i nije bilo lako. Sada se lagano vraćam i opravljam. Osjećam se jako dobro i borim se do kraja. Nosio sam džempere ispod majica kako niko ne bi nešto primjetio. Ostao sam ista osoba, ali želim sada da znaju svi kroz šta prolazim. Ljudima trebamo biti inspiracija u borbi protiv raka i nadam se da ću onima koji imaju problem kao ja barem malo pomoći", rekao je tada Vialli.

U italijanskim medijima ovih dana se pojavila i njegova fotografija obzirom da je on bio uz reprezentaciju koja je igrala kvalifikacioni meč protiv Grčke.

Violli je, čini se, za ove dvije godine mnogo ostario, ostao je bez kose, ali kilogrami su srećom i dalje tu. Kao što je sam rekao, osjeća se mnogo bolje i nadamo se da ćče oporavak i u narednom periodu teči po planu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije