Italijanski golman snimljen tokom seksa u WC-u, klub ga suspendovao

Snimak kruži društvenim mrežama

Italijanski golman snimljen tokom seksa u WC-u, klub ga suspendovao

Italijanski golman Matteo Voltolini je u svom klubu zaradio suspenziju u trajanju od jedne sedmice jer se u javnosti pojavio video snimak spolnog odnosa njega i anonimne djevojke - u WC-u jedne diskoteke.

Inače, 23-godišnji Voltolini je član italijanskog trećeligaša Reggio Audace.

On je u nedjelju meč svog tima i Vis Pesara odgledao sa klupe sa rezervne igrače, a nakon utakmice je otišao u noćni izlazak.

U jednoj lokalnoj diskoteci se "spetljao" sa djevojkom sa kojom je kasnije u WC-u imao seks, a neko od posjetitelja diskoteke ih je snimo.

Snimak se ubrzo počeo širiti na društvenim mrežama, a razmjenjivan je i po WatsApp grupama. Tako je došao i do samog Voltolinija, njegovih saigrača i ljudi iz kluba.

Iako Voltolini praktički nije prekšio nijedan član klupskog pravilnika, klub ga je odlčio suspendovati.

"Saopštavamo da je odlučeno da se naš igrač Matteo Voltolini preventino suspenduje po pitanju sporskih aktivnosti na jednu sedmicu. Odluka stoji na snazi dok ne saznamo detalje događaja koji su se odvili nakon utakmice odigrane u nedjelju, 17. novembra", istakli su iz Reggio Audace.

Voltolini navodno razmišlja poduzeti pravno korake protiv nepoznatog "snimatelja", zbog kršenja njegovih prava na privatnost.

Inače, autor videa bi se, ukoliko bude pronađen, mogao suočiti sa višegodišnjom kaznom zatvora i novčanom kaznom zbog snimanja i distribuiranja eksplicitnog snimka bez pristanka i znanja "glavnih aktera".

Top Komentari

AmerZE1990
Daj snimak
7 1
genter
Pa mora ga i on nekom zabit, dosta su njega busili!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi