Rakitić pored Dilette nije smio spustiti pogled, znao je šta bi mu supruga Raquel uradila zbog toga!

Fotografija o kojoj svi pričaju

Rakitić pored Dilette nije smio spustiti pogled, znao je šta bi mu supruga Raquel uradila zbog toga!

Endin Čaušević

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić postigao je spektakularan pogodak za vikend u gradskom derbiju Seville i Betisa (1:1), a i nakon meča našao se u centru pažnje zbog susreta sa popularnom novinarkom Dilettom Leottom.

Utakmice Seville i Betisa uvijek ponude sjajan fudbal, a tako je bilo i ovaj put na stadionu Ramon Sanchez Pizujuan, te je na kraju okršaj gradskih rivala završen rezultatom 1:1.

Okršaj gradskih rivala obilježio je nevjerovatan pogodak Ivana Rakitića koji je u finišu utakmice s 25 metara poslao loptu u rašlje golmana Betisa za poravnanje rezultata, a taj gol donio je Sevilli na kraju bod.

Rakitić je u centru pažnje bio i nakon utakmice jer je u mix zoni imao zanimljiv susret s poznatom italijanskom novinarkom Dilettom Leottom koja je bila posebna gošća La Lige na derbiju Seville.

Diletta je bila gost na DAZN televiziji na kojoj inače i radi, te se javljala s terena pred početak, ali i nakon utakmice.

Oglasi

Imala je nekoliko sagovornika nakon gradskog derbija Seville i Betisa, a jedan od njih bio je i Rakitić, te se fotografija Dilette i nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske na kraju našla u centru pažnje.

Opis nije dostupan.

Ova fotografija pojavila se na društvenim mrežama i mnogi su Rakitića pohvalili što je Dilettu gledao pravo u oči što baš nije često slučaj, a posebno što je uspio da odoli i ne pogleda njen provokativni izgled i kratku haljinu u kojoj je bila.

Također, poručili su u šali i da Rakitić nije smio "kiksati" jer je znao da će i njegova prelijepa supruga Raquel sve to da prati.

Ivan i Raquel su se upoznali još prije više od deset godina upravo u Sevilli. Bila je to ljubav na prvi pogled koju su kasnije krunisali brakom, a zajedno imaju i dvoje djece.

Top Komentari

bazaorao
Kako glup naslov
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi