Sve je stalo na stadionu Seville kada se pojavila Diletta, kratka haljina za "infarkt" muškarcima

Bila gošća na gradskom derbiju

Sve je stalo na stadionu Seville kada se pojavila Diletta, kratka haljina za "infarkt" muškarcima

Endin Čaušević

Popularna italijanska novinarka Diletta Leotta sinoć je bila gošća na velikom gradskom derbiju između Seville i Betisa. Ona se pojavila na terenu stadiona Ramon Sanchez Pizjuan, a muški dio publike nije ostao imun na Dilettinu kratku haljinu.

Sevilla i Betis odigrali su sinoć sjajan meč u okviru 13. kola španske La Lige, a na kraju je gradski derbi završen rezultatom 1:1.

Gosti su poveli u 72. minuti kada je srbijanski golman Dmitrović napravio nevjerovatnu grešku koju koristi Ayoze Perez i pogađa za vodstvo Betisa.

Međutim, slavlje gostiju nije dugo trajalo jer je Sevilla samo sedam minuta kasnije poravnala na 1:1 spektakularnim golom Ivana Rakitića. Iako je bilo još prilika na obje strane na kraju se rezultat meča nije mijenjao.

Pored sjajne fudbalske predstave u centru pažnje na derbiju Seville našla se i italijanska novinarka Diletta Leotta koja je bila gošća na ovom meču.

Oglasi

DAZN televizija za koju radi Diletta odlučila je da i ona bude dio velikog španskog derbija, te je pravila društvo svojoj kolegici iz Španije.

Diletta se odlučila na provokativan stajling i kada se pojavila na terenu Ramon Sanchez Pizjuana nije bilo muškarca koji se nije okrenuo za ovom prelijepom novinarkom.

Izuzetno kratka haljina bila je mamac za poglede s tribina, a Diletta je već navikla na takve stvari na stadionima širom Italije, te nije prvi put da svojim izazovnim izgledom plijeni pažnju muškog dijela publike.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Opis nije dostupan.

Diletta je objavila i nekoliko videa s jučerašnjeg derbija i pokazala da je zaista uživala. Nakon posjete Sevilli vraća se u Milano gdje je već u narednim danima očekuju novi zadaci.

Top Komentari

user1574859714
Jeste dosadni s njom. Špica,mijenja muskarce ko carape nezz zbog cega bi muskarcima stalo srce.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi