Ivana Knoll se pojavila u izazovnom lateks izdanju, pa provocirala preko 200 miliona Brazilaca

Vatrena hrvatska navijačica

Ivana Knoll se pojavila u izazovnom lateks izdanju, pa provocirala preko 200 miliona Brazilaca

Edmir Škorić

Ivana Knoll, bivša misica i najpoznatija hrvatska navijačica, bodrila je Vatrene i večeras tokom utakmice protiv Brazila.

Sretni su oni Hrvati i Hrvatice koji su imali priliku uživo svjedočiti velikoj drami i još jednom velikom uspjehu reprezentacije Hrvatske. Ivana je bila među odabranima, a ova lijepa Hrvatica na tribinama je od početka turnira.

Ona ne samo da prati Hrvatsku već i druge značajne utakmice, no naravno najveću pažnju privlači kada dođe u izazovnim kombinacijama da podrži izabranike Zlatka Dalića.

Prije početka večerašnje utakmice stigla je u crvenim lateks pantalonama, a prije nego je počeo meč imala je određene razgovore sa zaštitarima, dok su je fotografi ubrzo zapazili i počeli da je slikaju sa svih pozicija.

Ivana je stekla slavu u Kataru zahvaljujući svom zadivljujućem izgledu, no za večeras je prirpemila vjerovatno najizazovniju kombinaciju do sada, zbog čega je bila i upozorena.

Ivana, Ivana... Zgodna Hrvatica ponovo je bila u centru pažnje (Foto: EPA)

Jedna snimka pokazala je kako Ivana gleda prema kameri dok rukama oblikuje srce. Međutim, više snimaka pokazuje kako se Ivana sukobljava s dvojicom službenika osiguranja na stadionu Education City.

Oglasi

Činilo se da je zaštitar zamolio Ivanu da se vrati na svoje mjesto, koje je prema njenoj priči na Instagramu bilo visoko, a ona je htjela biti bliže terenu.

Tokom utakmice objavljivala je storyje, a na kraju je provocirala Brazilce. Poslala im je poruku: Brazil Who?", uz smiješak, potom je namignula, a onda im isplazila jezik.

Brazilci moraju da idu kući, a Ivana ostaje zajedno s Vatrenima, koje u utorak od 20 sati očekuje duel sa Argentinom ili Nizozemskom, ovisno o pobjedniku duela koji će početi u 20 sati.

Top Komentari

nestofino
Šta piše Brazilac: kila kitu Ivana Knoll? Kae, zabiyo joj kitu a prkno. Ho ho ho ho ho
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi