Ništa od "padanja zastave": Knoll demantovala da je dala obećanje

Nakon nekoliko sati

Ništa od "padanja zastave": Knoll demantovala da je dala obećanje

Esmer Oštraković

Hrvatska je pred novo medaljom na Svjetskim prvenstvima. Vatreni nakon bronze i srebra napadaju zlato, a u svoj euforiji objavljena je lažna vijest o Ivani Knoll.

Naime, nakon što je Hrvatska jučer ostvarila pobjedu i izbacila Brazil sa Svjetskog prvenstva, plasirali su se u polufinale.

Osim toga, postali su Hrvati majstori za produžetke i penale, te se svaka reprezentacija sada plaši otići u taj dio igre sa njima.

Zaista je nevjerovatno da su uspjeli izbaciti prvog favorita na Svjetskom prvenstvu, ali to govori da i oni imaju svoje ciljeve.

Naredna prepreka je jednako teška, a to je Argentina u polufinalu, ali samo dvije pobjede su udaljeni od osvajanja Svjetskog prvenstva.

I dok igrači kupe svu slavu na terenu i obaraju rekorde, van terena jedna osoba kupi svo pažnju u Kataru, a to je Ivana Knoll.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ona je već dugo u centru pažnje, najviše zbog svog načina oblačenja na koji daje posebnu podršku svojoj reprezentaciji.

Iako je optužena da ne poštuje zemlju domaćina, ona ipak nastavlja po svom, te je te riječi previše i ne dodiruju.

Inostrani mediji su otišli korak dalje i objavili njeno navodno obećanje da će se fotografisati gola ako Hrvatska osvoji Mundijal, ali je ona to demantovala.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Jedan njemački novinar objavio je da je na njegovo pitanje šta će uraditi ako Hrvatska osvoji Svjetsko prvenstvo ona odgovorila: "Ukoliko se to desi, zastava pada".

Ipak, od toga nema ništa. Knoll je objavila Instagram Story na kojem je sve demantovala.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Naravno put do osvajanje za Hrvate će biti jako težak, ali osim što bi slavili titulu, imali bi navijači Hrvatske dodatan razlog da budu veseli.

Top Komentari

Bilo bi lijepo kada bi redakcija više pažnje posvetila Bosni i Hercegovini i našem sportu, a manje agresoru i ovim sponzorušama i rospijetinama.
11 4
axel42
Treba te je vi sa SS.BA pitati da li bi bila spremna snimiti pornić ako Hrvatska osvoji!! Vidim takve vas teme opasno interesuju kao sportski portal, a imaju doduše veze sa sportom. Knoll postala pomoću vas regionalno popularna.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi