Vatrena navijačica u novoj avanturi: Ivana Knoll 'uhvaćena' u zagrljaju strastvenog kladioničara
Ivana Knoll je svojim predstvama u Dohi stekla svjetsku slavu i svi veoma dobro znaju ko je ona (Foto. Instagram)

Zanimljiva scena

Vatrena navijačica u novoj avanturi: Ivana Knoll 'uhvaćena' u zagrljaju strastvenog kladioničara

Midhat Šljivak

Hrvatska navijačica Ivana Knoll (26) postala je svjetski popularna nakon golišave samopromocije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Stekla je milione pratitelja na društvenim mrežama, da bi potom avanturu nastavila u Sjedinjenim Američkim Državama.

Hrvatska navijačica Ivana Knoll stekla je ogromnu popularnost širom svijeta nakon što se na utakmicama Svjetskog prvenstva u Kataru pojavljivala poprilično golišava.

Nisu ovu 26-godišnjakinju interesovali zakoni i zabrane u Kataru. Ona je svakodnevno plijenila pažnju u i izazovnim kombinacijama i na taj način je stekla veliku popularnost.

Upornost joj se isplatila. Sada ima milione pratitelja širom svijeta, a nakon Dohe i Katara odlučila se krenuti u američku avanturu.

Knoll je u Sjedinjenim Američkim Državama viđena s brojnim poznatim ličnostima. Na kraju je završila u zagrljaju okorjelog kladioničara - kanadskog muzičara Drakea.

Drake i Ivana su fotografisani zagrljeni u jednom restoranu u Miamiju, a pjevač očigledno dobro zna ko je hrvatska navijačica.

Oglasi

On je s posebnom pažnjom pratio Svjetsko prvenstvo. Ulagao je ogromne cifre na kladionici, ali kao i uvijek, nikako da ga sreća pogleda kada je kocka u pitanju.

Poznat je Drake kao istinski baksuz jer ekipe na koje se kladi ne pobjeđuju često. U finalu Mundijala nije imao ni sreće jer je Argentina bila njegov izbor.

On je u finalu uplatio milion dolara na pobjedu Argentine u regularnom vremenu. Nažalost za njega, Gaučosi su ispustili pobjedu od 2:0 i susret je otišao u produžetak.

Nije to ništa novo za čovjeka koji mjesecima promašuje opklade u svim mogućim sportovima i mnogi ga smatraju ukletim.

Ipak, kada su djevojke u pitanju tu uvijek ima uspjeha, a ko zna, možda s vatrenom Hrvaticom bude nešto više.

Najnovije vijesti