Fudbalska agentica riga vatru zbog Ivane Knoll: "Koristi Photoshop, a uživo nije tako lijepa"

Ne sviđa joj se što je dobila toliko pažnje

Fudbalska agentica riga vatru zbog Ivane Knoll: "Koristi Photoshop, a uživo nije tako lijepa"

Endin Čaušević

Najatraktivnija hrvatska navijačica Ivana Knoll dobila je veliku popularnost odlaskom na Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje je izazvala nevjerovatnu pažnju svojim golišavim izdanjima, ali čini se da nisu bili baš svi oduševljeni s onim što je ona radila tokom turnira u Kataru.

Za Ivanu je fudbalski svijet prvi put čuo prije četiri godine kada se pojavila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je i proglašena za najatraktivniju navijačicu Hrvatske, ali za nju je pun pogodak bio dolazak u Katar.

Iako je imala problema tokom organizacije puta u Dohu na kraju nije odustala i došla je na Mundijal da prati mečeve Hrvatske i to je bio odličan potez što se tiče širenja njene popularnosti.

Ivana se našla u centru pažnje mnogih svjetskih medija koji su pisali o svakom njenom pojavljivanju na stadionima, te golišavim izdanjima zbog kojih je i kritikovana da ne poštuje tradiciju u Kataru.

Ona je u Katar otišla sa nešto više od 500.000 pratitelja na Instagramu, a koliko joj je Svjetsko prvenstvo donijelo najbolje pokazuje činjenica da na ovoj društvenoj mreži ima trenutno 3.5 miliona pratitelja.

Ivana se nije libila i da oskudno obučena dolazi na tribine jer je znala da će time biti u centru pažnje, ali takvi potezi nisu baš sve oduševili.

Oglasi

Prvo ju je kritikovala rumunska tenisrrka Andreea Prisacariu, a sada je to uradila i fudbalska agentica Laurette Nogo koja također dolazi iz Rumunije.

Laurette se oglasila na Facebooku porukom da joj nije jasno zbog čega su svi toliko pisali o Ivani jer tvrdi da je jasno da ona koristi Photoshop kako bi izgledala što bolje na fotografijama, te da je uživo dosta drugačija.

laurel5

"Ovo Svjetsko prvenstvo mi je bilo odvratno na mnogo načina. Ne zbog utakmica koje sam zapravo sve gledala, ne zbog mnogih mojih prijatelja fudbalera koji su igrali već zbog nekih drugih priča", počela je Laurette i nastavila.

Oglasi

"Već zbog takozvane Miss Hrvatske koja je promovisana u najljepšu ženu na ovom Svjetskom prvenstvu bez obzira što toliko koristi Photoshop da ima savršeno lice i tijelo, a to uživo nije tako lijepa".

"Za medije bi bilo mnogo ljepše da su toliko pažnje posvetili suprugama fudbalera koji su igrali na Mundijalu i koje su dosta ljepše iz zgodnije od te Miss Hrvatske. Pažnju dati ženi koja koristi filtere za fotografije je bila ogromna greška. Želi da je savršena na fotografijama, a dovoljno je da pogledate kada ide uživo na Instagramu koliko je njeno lice drugačije".

Laurette je inače fudbalska agentica koja je dosta poznata u Rumuniji, a inače je i supruga Saliga Noga koji je bivši igrač Otelula i Astre.

laurel4

Očito joj se nije svidjelo što je Ivana Knoll dobila takvu pažnju javnosti, ali zasigurno da to hrvatsku navijačicu neće pogoditi jer Laurette nije jedina koja je tako javno sve to rekla na njen račun.

Top Komentari

Ecosport
Zna se da je Noklica fufetina i da je išla u Katar dodatno zaraditi pruzajuci svoje usluge svima koji plate. Naravno da na slikama nije ni blizu kao uživo.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi