Ivana Knoll na utakmici Hrvatska - Japan sve oborila s nogu: Iz dana u dan sve je izazovnija

Opet je uz Vatrene

Ivana Knoll na utakmici Hrvatska - Japan sve oborila s nogu: Iz dana u dan sve je izazovnija

Edmir Škorić, foto: EPA

U ponedjeljak od 16 sati sastaju se Hrvatska i Japan u osmini finala Svjetskog prvenstva, a s tribina će Vatreni opet imati veliku podršku. I ponovo je najveću pažnju privukla zgodna navijačica Ivana Knoll.

Najvatrenija navijačica Hrvatske i bez dileme jedna od najzgodnijih i najljepših u Kataru na Svjetskom prvenstvu, ponovo oduzima dah prisutnih, a ovaj put je opet pronašla odjevnu kombinaciju s kojom doslovno obara s nogu.

Prije utakmice sa Japanom, neki su željeli da naprave zajedničku fotografiju sa Ivanom.

Prije same utakmice s Japanom, Ivana je jela sushi i Japancima poručila "Spremni smo za vas!".

Od početka turnira je Ivana uz Vatrene, a viđena je i na drugim utakmicama. U regionu je slavu stekla još 2018. godine tokom Mundijala u Rusiji, ali sada je jednostavno zavirila u svaki ćošak na svijetu i nema nogometnog zaljubljenika na planeti koji nije barem jednom vidio Ivanu Knoll.

Oglasi

Ponovo je prvukla veliku pozornost svjetske javnosti

I pored toga što je imala određenih problema oko organizacije puta na kraju je uspjela doći u Katar kako bi pratila mečeve Hrvatske, te je očekivano privukla dosta pažnje svojim golišavim izdanjima.

Poznato je da su u Kataru itekako izričiti i strogi kada je pitanje način na koji se žene oblače, te je Ivana uspjela da unese potpunu pometnju svojim dolaskom u ovu zemlju.

Mnogi su je kritikovali zbog takvog načina odijevanja u Kataru koji je islamska zemlja i poručili su joj da je pokazala nepoštovanje prema toj zemlji, ali to nju previše nije uzdrmalo.

Ivana je nastavila sa svojim provokativnim izdanjima kada god bi se pojavila na stadionu, a u centru pažnje prije nekoliko dana našli su se pojedini domaći navijači koji su vadili mobitele kako bi fotografili atraktivnu navijačicu Hrvatske.

Mnogi su nakon toga poručili da ni Katarani jednostavno ne mogu da odole atributima navijačice Hrvatske, te da su to neki od njih odličili da zabilježe svojim telefonima ne sluteći da će se naći u centru pažnje.

Oglasi

No, pojedini navijači Katara su se nakon toga oglasili na društvenim mrežama kako bi poručili da oni nisu radili to što svi misle i slikali Ivanu kako bi zadržali fotografije u svojoj arhivi, ali objašnjenje koje su dali je sve nasmijalo.

Lokalni navijač Mohammed Hassan Al-Jefairi se oglasio na tu temu na Twitteru kako bi objasnio zašto pojedin Katarani fotografišu Ivanu Knoll, ali čini se da je bolje da nije ništa pisao.

"Samo za vašu informaciji oni nju nisu fotografisali jer im se sviđa njena zadnjica već zbog što im se ne sviđa kako ona ismijava našu kulturu. Organizatori će vam sigurno potvrditi da su oni nju slikali kako bi je kasnije prijavili da krši pravila što se tiče odijevanja", poručio je Al-Jefairi na Twitteru.

Prije utakmice s Japanom jela je sushi

Međutim, sigurno da je Ivani najvažnije da se o njoj što više priča što je itekako uspjela jer o njoj su prethodnih desetak dana pisali mnogi mediji iz skoro cijelog svijeta, a to će samo još više podići njenu popularnost.

Hrvatska navijačica je pred početak Mundijala na Instagramu imala nešto više od 500.000 pratitelja, a koliko je odlazak u Katar pomogao u njenoj popularnosti najbolje pokazuje činjenica da je sada prati 1.1 milion ljudi.

Top Komentari

user1666374721
Najvatreniji navijačica Hrvatske a ne zna 2 aktualna igrača, pišete gluposti, ona je tu da sebe reklamira a nogomet je uopšte ne zanima.
5 1
Ecosport
Mlada, opere li se kad ta obleka?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti