Maca pojela jezik: Ivanu Knoll pitali da nabroji trojicu hrvatskih igrača, uslijedila je brukanje

Nije se proslavila

Maca pojela jezik: Ivanu Knoll pitali da nabroji trojicu hrvatskih igrača, uslijedila je brukanje

Admin Čaušević

Ivana Knoll je najpoznatija navijačica u Kataru. Hercegovka koja navija za Hrvatsku je na sebe skrenula privukla pažnju praktično svih. Glavni razlog je njen izgled i atraktivni način oblačenja zbog čega se većina mušakarca okrene za njom.

Generalni dojam je da je u tri dosadašnja susreta Hrvatske na Mundijalu Knoll privukla isto pažnje koliko i sami Vatreni na terenu. Postala je toliko popularna da joj inostrani novinari sami prilaze i postavljaju pitanja.

S obzirom na zaista atraktivan i privlačan izgled, uz to originalan način oblačenja nije ni čudo zašto je Knoll mamac za muške poglede, ali čini se da joj poznavanje fudbala i nije jača strana.

Naime, jedan od stranih novinara je prišao Ivani te joj je postavio jako jednostavno pitanje. Od nje je tražio da nabroji trojicu igrača što bi trebalo predstavljati lagan zalogaj.

Ipak, kada se od strastvene navijačice očekivalo da kao iz topa nabroji trojicu hrvatskih fudbalera desilo se suprotno pošto je jednostavno zablokirala.

Oglasi

"Luka Modrić, Dejan Lovren i... To je to", kazala je Knoll na engleskom jeziku te je bilo potpuno jasno da se trećeg fudbalera nije mogla sjetiti.

Inače, zanosnoj brineti ne mogu odoliti ni Katarani što je pokazala i jedna fotografija kada ju je sa leđa fotografisao jedan od gledatelja.

Dok je silazila niz stepenice jedan od gledatelja je prvo odmjerio hrvatsku navijačicu, a zatim uzeo i mobitel te je fotografisao.

Iako je prije početka turnira bila puna kritika na račun organizatora čini se da Ivana uživa u Kataru pošto pravila nisu toliko rigorozna kakvim se čine.

Ona će na Mundijalu ostati sigurno do početka naredne sedmice pošto će Hrvatska u ponedjeljak igrati meč osmine finala protiv Japana.

Top Komentari

King_Kenny
...da su je pitali da nabroji 10 vrsta k*rceva ona bi nabrojala 20...to joj je posao,nije ona fudbalski analiticar,ona je k*rcev ANALiticar...
4 2
user1571956549
Kurava hahahahahaha.... Ovo postao sex sajt hahahahahaa
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi