Ivana Knoll je toliko uzbudila arapskog komentatora da je ovaj u prijenosu šokirao sve
Arapski komentator nije mogao da se suzdrži na atribute Ivane Knoll

Nevjerovatna scena

Ivana Knoll je toliko uzbudila arapskog komentatora da je ovaj u prijenosu šokirao sve

Midhat Šljivak

Hrvatska navijačica Ivana Knoll je na Svjetskom prvenstvu u Kataru postala glavna atrakcija među navijačima svih reprezentacija, a ni komentatori ne ostaju imuni na njenu pojavu na tribinama.

Ivana Knoll je pojavom u Kataru oduševila svjetsku javnost i svi svjetski mediji pišu o ovoj atraktivnoj Hercegovki koja je velika navijačica reprezentacije Hrvatske.

Knoll je u Kataru prava senzacija. S njom se rade intervjui, svi traže fotografiju na ulici, a ona je ispunila svoj cilj jer je stekla svjetsku popularnost i sada je na Instagramu prati milion ljudi.

Ivana je na tribinama privlačila veliku pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Niko nije ostao imun na njenu pojavu i s nje se pogledi nisu skidali.

Međutim, ono što je napravio jedan arapski komentator nešto je o čemu će se pričati jer je Knoll ispratio poput napaljenog tinejdžera.

Oglasi

Dok se hrvatska navijačica penjala uz stepenice stadiona, on je ushićen njenim oblinama ostao bez teksta i njegova reakcija dovoljno govori.

Očekivano, njegov komentar postao je viralan. Jasno je da mu nije bilo lako, pa i ne čudi što je na ovakav način ispratio hrvatsku navijačicu.

Ivana Knoll komentarisala tradiciju oblačenja

Katar ima jasna pravila o oblačenju u javnosti, a Ivana Knoll ih je sve prekršila.

Tvrdi da je bila šokirana činjenicom da ne može nositi ono što želi.

"Bila sam šokirana. Pravila oblačenja a zabranjuju pokazivanje ramena, koljena, stomaka i svega, a ja sam rekla: 'O moj Bože, nemam čak ni odjeću da sve to prikrijem.'"

"Ali kad sam stigla iznenadila sam se da nemaju problema sa oblačenjem, dopuštaju vam da nosite šta god želite – osim u vladinim zgradama, i na kraju je to u redu."

Na kraju je ona ispunila cilj zbog kojeg je došla i stekla je veliku popularnost.

Oglasi