13

Komentari (13)

roki-rokic
Sta ti kravo muzaro znas sta je organizacija SP. Tebi se svaki svidja koji tezak na accountu. Kroz tebe proslo vise nego vozova kroz Capljinu.
Adrian
Rođena u Bosni a hrvatica, po kojoj logici?
user1647189634
Ja konto podržavat će Mirsada Ramića hahahah
inoxsteel
Ono kao krivo joj sto nece moci decko s njom, haha... Ode zena zaradit koji dinar
FudbalskiZnalac
Rođena u BiH a kao hrvatica. Ne ide mi u glavu nikako ? Ali bi je naguzio svakako
Milfhunter
Jesi ikad cuo za ustav BiH i koja 3 konstitutivna naroda žive u BiH? Ili nisi odavde pa ne razumjes
user1663816644
A sta joj pise u pasošu ako posjeduje nas pasoš.Sigurno ne piše hrvatica.
BoSanica
Koja zvijezda majko mila, otisla jednom u stadion i kamera je osjetila, bas umjetnost i nigdje vidjen talenat
BoSanica
Danas moras biti papagaj i nista ne znati, mozes biti glup i tako biti neka javna licnost i primjer drugim sa golim slikama
BoSanica
Ona nema pojma o organizaciji u kataru, samo ponavlja sta cuje kao papagaj! Nije ni tu da ona prica, samo cita i vjeruje sve sto oni kataru podbacuju, sramota velika, misli da je njezina pica interesantna, da je samo ona ima i od zlata
VenamaHrabrih
Jedne prilike Piksi Stojković se nabacivao nekoj atraktivnoj manekenki. Ona mu se podsmjehnu i reče: "Vidi kakav si, em malen, em ružan"! Piksi joj odgovori: "Kad stanem na novčanik, veći sam i ljepši od tebe"! E to su ove tzv. navijačice, influencerice, tiktokerice... Hurko bi joj bio atraktivan da istovara palete u Hošetu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.