Ivana Knoll u zavodljivom izdanju pokazala bujne atribute: "Zašto radiš čudne grimase?"

Hrvatska navijačica

Ivana Knoll u zavodljivom izdanju pokazala bujne atribute: "Zašto radiš čudne grimase?"

E. Škorić

Hrvatska navijačica Ivana Knoll nastavlja da na Instagramu objavljuje sadržaj za koji neki smatraju da je neprikladan i pretjeran.

Ivana je vatrena navijačica hrvatske reprezentacije i već niz godina je atkuelna na društvenim mrežama zahvaljujući silnim objavama uglavnom u seksi izdanjima. No, naravno, ništa to ne bi bilo moguće da Ivana nije jako zgodna i jako lijepa djevojka.

Svojim izgledom privukla je veliku pažnju još u Rusiji na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, a četiri godine kasnije je u Kataru doživjela vrhunac, pošto je u muslimanskoj zemlji svojim outfitima bila "na rubu zakona".

Iako je bilo čak govora da će je privesti, Ivana je neometano do kraja SP-a u vrelim izdanjima boravila na tribinama raznih stadiona prateći Hrvatsku, ali i ostale velike reprezentacije. Bila je prisutna i na čuvenom finalu između Argentine i Francuske.

Čak i najveće svjetske zvijezde znaju za Ivanu Knoll, a njena popularnost se iz dana u dan sam povećava. Zahvaljujući atraktivnim i već spomenutim objavama na Instagramu, Ivana je uvijek aktuelna.

Na jednom od posljednjih snimaka najpoznatija navijačica na svijetu nosila je ružičasti korzet i haltere ukrašene mašnama, pokazavši još jednom svoje bujne atribute, dok je u pozadini svirala pjesma Lane Del Rey.

Oglasi

"Ivana, nama je ramazan, prestani s ovim", našalio se jedan od Ivaninih pratitelja. Jedan ju je nazvao "hrvatskom Megan Fox", a bilo je i negativnih komentara. "Previše se trudiš", glasi jedan od takvih, dok drugi pita zašto radi "čudne grimase?".

Ivana ima preko 3 miliona pratitelja i navikla se na različite komentare na svojim objavama. Iako prevladavaju oni pozitivni, uvijek postoje i negativni komentari, no to naravno Hrvaticu ne sputava na njenom putu uspjeha i slave.

Oglasi

Najnovije vijesti