Ivana Knoll otkrila u kojeg sportistu je zaljubljena: "On je meni devetka, osmica..."

Poznata hrvatska navijačica

Ivana Knoll otkrila u kojeg sportistu je zaljubljena: "On je meni devetka, osmica..."

Admin Čaušević

Gostujući u jednom podcastu Ivana Knoll je otkrila u kojeg poznatog spotistu je zaljubljena te je tako šokirala brojne svoje fanove. 

Hrvatska manekenka postala je svjetska zvijezda tokom Svjetskog fudbalskog prvenstva sa svojim nizom seksi odjevnih kombinacija u Kataru. Sve to joj je donijelo naglu popularnost.

Knoll, koja je prozvana najseksi navijačicom Mundijala, družila se s nekoliko slavnih osoba otkako je završen turni, uključujući Jamieja Foxxa i Drakea.

Njeno druženje s itekako poznatim osobama nedavno je dovelo do toga da joj se postavi pitanje u koju slavnu osobu je zaljubljena.

A 26-godišnjakinja je iznenadila slušatelje i svoje pratitelje otkrivši da je bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji njena tajna simpatija.

Oglasi

"Imam jednog tipa, koji je za mene najbolji od najboljih. Vladimir Kličko, on je meni devet, osam, šest, šest.", glasio je njen odgovor.

Voditeljica podcasta ostalo je zapanjen Knollovim odgovorom, kojeg je dodatno objasnila. "On je kao moj idealni muškarac."

Kroz smijeh voditelj podcasta je odgovorio: "Vladimir Kličko, mislim, zgodan je. On je strašan tip."

Kličko je bio prvak u teškoj kategoriji sve dok nije naletio na Britanca Tysona Furyja u novemu 2015., izgubivši ujedinjene naslove od Kralja Cigana

I završio je povlačenjem iz boksa u agustu 2017., samo nekoliko mjeseci nakon što je izgubio u famoznom borbi na stadionu Wembley protiv Anthonyja Joshue.

Knoll je tokom turnira u Kataru stekla nadimak "nezvanične maskote reprezentacije Hrvatske", ali to je i previše nije pogodilo pošto je stekla svjetsku slavu što joj je vrlo vjerovatno bio i primarni cilj.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
To samo treba dobro š*****
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi