Knoll je otišla korak dalje, fotografila se u toplesu, za muškarce je imala samo jedno pitanje

Poznata navijačica Hrvatske

Knoll je otišla korak dalje, fotografila se u toplesu, za muškarce je imala samo jedno pitanje

A. Čaušević

Ivana Knoll, najpoznatija hrvatska navijačica, ne prestaje da skreće pažnju na sebe pikantnim fotografijama. U posljednjoj objavi je otišla korak dalje. 

Knoll je svjetsku popularnost stekla tokom Mundijala u Kataru što je za nekoliko sedmica uspjela skupiti veliki broj pratitelja na Instagramu te je trenutno na cifri od 3.6 miliona.

I nakon završenog Svjetskog prvenstva Hrvatica je bila u žiži javnosti jer se pojavila na nekoliko glamurzonih zabava u SAD-u.

Redovno objavljuje atraktivne, ali i provokativne fotografije gdje do izražaja dolazi njeno zgodno tijelo. Tako je bilo i u posljednjoj objavi.

Naime, ona se fotografisala u toplesu s tim da je grudi prekrila rukama, pa neće biti iznenađenje ukoliko Instagram cenzuriše fotografiju.

Oglasi

"Šta ima, dečki?", bilo je pitanje koje je postavljeno u objavi pikantne fotografije koju možete pogledati klikom ovdje.

Fotografija je za nekoliko sati od objave skupila više od 400.000 hiljada "sviđanja", a nema sumnje da će ta cifra samo rasti.

Knoll svojim objavama definitivno diže puls muškoj populaciji pa je neke od njenih pratitelja zanimalo da li će aktivirati profil na platformi za odrasle Only Fans.

"Ko kaže da ću ikad napraviti?", poručila je Hrvatica koja je također otkrila da je sve ulaznice za mečeve Vatrenih na Mundijalu platila svojim novcem.

Ova 30-godišnjakinja se pohvalila podatkom da je njen Instagram profil tokom decembra imao više od milijardu posjeta što dovoljno govori o njenoj popularnosti.

Otkrila je da su joj se javljale i neke od fubalskih zvijezda u privatnima porukama, ali nije željela govoriti o imenima.

Knoll je stekla svjetsku slavu i jasno je da se nema namjeru zaustaviti...

Top Komentari

struja
Capljina nije HR.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi