Sestra Luke Menala oduševila naciju porukom za Dan nezavisnosti: "Ljubljena moja..."
Ivana Menalo, starija sestra bh. reprezentativca Luke, poslala je sjajnu čestitku povodom Dana nezavisnosti.

Ivana Menalo osvojila srca bh. građana

Sestra Luke Menala oduševila naciju porukom za Dan nezavisnosti: "Ljubljena moja..."

E. Ganibegović

Prvi mart je poseban dan za sve ljude koji se osjećaju Bosancima i Hercegovcima s obzirom na to da se na ovaj dan obilježava Dan nezavisnosti naše domovine. Na poseban način obilježila ga je i Ivana Menalo, starija sestra bh. reprezentativce Luke Menala.

Njena čestitka objavljena je na Facebook stranici "Furaj.ba" pod naslovom "Bosna i Hercegovina - Ljubljena moja."

"Obilježavamo Dan nezavisnosti naše drage domovine. Uspjeli smo zahvaljujući našim herojima - prkosnim i ponosnim građanima zbog kojih danas slavimo ostvarenje svoje dugogodišnje čežnje za neovisnošću.

Želim naglasiti da ovaj tekst nije politički, već isključivo izraz ljubavi prema domovini koju zaslužuješ. Ti si nešto posebno, i ponosno te i s ljubavlju ističem kao jedan od najdragocjenijih darova u mom životu.

Divno je živjeti i razvijati svoje talente u tebi. Bez obzira gdje putujem, uvijek se rado vraćam tebi, jer u tebi moja duša odmara.

Tvoja hrabrost me inspirira i daje mi snagu da se suočavam sa svim izazovima koje život nosi. Kada sam tužna, osjećam tvoje brige koje brzo prolaze, zahvaljujući specifičnom smislu za humor koji nitko drugi na svijetu, osim tvojih građana, ne posjeduje.

Oglasi

Ljubljena moja, tvoje vrijeme je došlo. Vrijeme je da pokažeš svima svoju punu ljepotu, ne samo strancima koji te tek upoznaju, već i našim građanima.

Ti si srce Europe, jedinstvena ljepotica koja spaja Istok i Zapad. U tom srcu ima mjesta za sve ljude otvorenog uma i suosjećanja, za sve one koji se nisu imali priliku upoznati s zajedništvom", napisala je Ivana Menalo.

Spomenimo i to da je na Instagram storyju Dan nezavisnosti čestitao i direktor A reprezentacije Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović.

Opis nije dostupan.

Do ponoći je ostalo još malo, možda se i sjete, ali teško. Drugu godinu u nizu, čestitka za Dan nezavisnosti od strane N/FSBiH ne dolazi. Pričekajmo još malo, možda se sjete. Izvještaje utakmica četvrtfinala Kupa su imali vremena objaviti. 

Top Komentari

starmac
Svaka čast.Tako se voli domovina.POŠTOVANJE!
2 0
user1571956549
Ama Ivana svaka ti cast... Nemam rijeci.... Bravooo.....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi