Razvod koji je šokirao Srbiju - Ivana Španović je ponovo sama, razlog se krije u njenoj rečenici
Foto - EPA

Birala je izgled ispred ljubavi

Razvod koji je šokirao Srbiju - Ivana Španović je ponovo sama, razlog se krije u njenoj rečenici

Midhat Šljivak

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović razvela se od supruga Marka Vulete nakon dvije godine braka. Ova vijest je apsolutno sve iznenadila.

Ivana Španović i fitness trener Marko Vuleta razveli su se nakon nešto više od dvije godine braka. Ova vijest je mnoge šokirala jer ništa nije slutilo da će do naglog raskida doći.

Najbolja srpska atletičarka je 2019. godine započela vezu s Markom. Bila je to ljubav na prvi pogled, a Ivana je odlučila napraviti prvi korak.

"Upoznali smo se i javila sam mu se porukom. Tako je sve počelo. Privukao me izgled i počeli smo da se zabavljamo", govorila je Ivana.

Vjenčanje se desilo u septembru 2021. godine. Izgledalo je kao idilična ljubav, no očigledno da nije bilo tako.

Oglasi

Ivana je već vratila svoje prezime. U budućnosti ćemo je ponovo gledati na takmičenjima pod prezimenom Španović pod kojim je stekla svjetsku slavu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cftn54-slLb/[/instagram]

33-godišnja skakačica u dalj je prethodnih godina u Srbiju donijela dosta radosti. Bila je bronzana na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, bila je svjetska i evropska prvakinja.

Njen najbolji rezultat je 7.14 metara iz ove godine kojeg je ostvarila u Budimpešti. To je ujedno i nacionalni rekord Srbije.

U Srbiji ne može bez skandala - Ivana Španović bez poziva na slavlje

Ivana Španović u septembru ove godine nije pozvana na zajedničko slavlje s košarkašima i Novakom Đokovićem.

Dok su u Beogradu košarkaši, basketaši i Novak Đoković dočekani spektakularno, Ivana Španović nije dobila poziv kao prvakinja svijeta. Mnoge je to šokiralo.

Ona se nakon svega samo kratko oglasila: "Ja samo ne idem nigdje nepozvana. Između ostalog", poručila je tada.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/mevlut-eridnc-supruga-problemi/464560[/instagram]

Ivana je 20. augusta skokom od 7.14 metara došla do svjetskog zlata i još jednom je potvrdila vrhunsku klasu. Novi izazovi su ispred nje i nema dileme da ćemo je još dugo gledati na vrhu.

Oglasi