Ivana Knoll se maksimalno probija u Sjedinjenim Američkim Državama - Počela je novu karijeru
Hrvatska manekenka radi sjajne poslovne poteze (Foto: Instagram)

Postala DJ

Ivana Knoll se maksimalno probija u Sjedinjenim Američkim Državama - Počela je novu karijeru

Midhat Šljivak

Najpoznatija navijačica svijeta, Hrvatica Ivana Knoll, gradi novu karijeru. Pored manekenstva 31-godišnjakinja je odlučila postati DJ i već uveliko nastupa.

Ivana Knoll je svjetsku slavu stekla na tribinama. Pojavila se u Rusiji 2018. godine i privukla je pažnju na sebe, da bi zbog nje sve eksplodiralo u Kataru prošle zime.

Njene golišave performanse na tribinama zaludili su navijački svijet. Popularnost joj je zbog toga rasla iz dana u dan, pa su je na društvenim mrežama zapratili milioni ljudi.

Popularnost je Hrvatica maksimalno iskoristila da dobro zaradi. Putuje svijetom, promoviše brendove, a odlučila je i da se posveti i novoj karijeri. Postala je DJ.

Ivana Knoll na jednom od nastupa (Foto: Instagram)

Iako je tek na početku karijere, ona je već odradila nekoliko nastupa. Ističe da se pronalazi u tome i namjerava u budućnosti da se potpuno posveti ovom poslu.

Oglasi

Za sada spaja ugodno s korisnim. Provodi se dobro po svijetu, posebno po Sjedinjenim Američkim Državama i naravno, sve to dijeli s pratiocima na Instagramu.

Nastupi Ivane Knoll privlače veliku pažnju (Foto: Instagram)

Često zna i pretjerati s efektima koje koristi. Zbog toga je i predmet ismijavanja jer je filteri potpuno deformišu i promjene joj izgled.

Ipak, ono što je jasno je da Knoll Doll, kako joj je nadimak, definitivno zna uživati u životu. Maksimalno se probija na sceni u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ivana Knoll se u javnosti pojavila 2016. godine

Ivana Knoll se u javnosti pojavila 2016. godine kada je uzela učešće na takmičenju za najljepšu ženu Hrvatske.

S obzirom na to da je iz Čapljine, takmičila se kao Miss dijaspore, ali nije ostvarila značajan uspjeh.

Ivana Knoll u studiju (Foto: Instagram)

Ipak, uspjela je napraviti karijeru za razliku od mnogih drugih koje su bile ispred nje. Iskoristila je sve mogućnosti i sada je poznata širom svijeta.

Hrvaticu trenutno na Instagramu prati 3.1 milion ljudi.