Izdala je svoj klub! Ona je napravila transfer kakav se ne pamti

Atraktivna Turkinja otišla rivalima

Izdala je svoj klub! Ona je napravila transfer kakav se ne pamti

O. Lekić

U svijetu sporta smo se nagledali svakakvih transfera, ali još se nismo susretali sa ovakvim kakav je napravila Tugba Ildiz.

Radi se o 30-godišnjoj turskoj čirlidersici, koja je odlučila napraviti interesantan potez i napustiti Anadolu Efes, na čijim je utakmicama do sada nastupala, i pridružiti se Bešiktašu.

Da stvari budu još zanimljivije, Tugba ne krije da navija za Fenerbače čemu svjedoče i fotografije koje je objavljivala na Instagramu, ali očigledno joj navijačke boje ne predstavljaju prepreku za novi posao.

Čirlidersice su odavno neizostavne na košarkaškim utakmicama, a navijači Bešiktaša će zaista imati u čemu da uživaju. Više ni time-outovi neće biti tako dosadni...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi