Izgleda da Soldado nema pojma gdje će igrati večeras

Objavom nasmijao svijet

Izgleda da Soldado nema pojma gdje će igrati večeras

Roma i Villarreal će večeras odmjeriti snage u revanš susretu 1/16 finala Evropske lige.

Taj meč će biti samo formalnost s obzirom da je italijanski klub u prvom susretu slavio sa 4:0, ponajviše zahvaljujući Edinu Džeki koji je postigao hat-trick.

Nekoliko sati prije utakmice, napadač Villarreala Roberto Soldado se pobrinuo da zbuni, ali i nasmije svoje pratioce na Twitteru jednom čudnom objavom.

Roma i dalje igra na Olimpicu, a Soldado je u najavi utakmice objavio fotografiju na kojoj je prikazan novi izgled stadiona Vučice, čija je izgradnja tek u pripremi.

Tako je Soldado, umjesto Olimpica, objavio sliku Stadio Della Rome, na šta su brzo reagovali i njegovi pratioci koji su mu objasnili da večeras sigurno neće zaigrati na stadionu koji ne postoji. 

Veliko je pitanje hoće li Soldado uopšte dobiti priliku za igru s obzirom da ove sezone nije igrao niti jedan meč za Villarreal.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi