Šokantne snimke velike zvijezde iz noćnog kluba: Razbacan novac, litre alkohola i razuzdane žene
Ja Morant je napravio niz skandala otkako je uzeo silne novce od ugovora s Memphis Grizzliesima (Foto: Screenshot)

Sve je više skandala u kojima je NBA igrač

Šokantne snimke velike zvijezde iz noćnog kluba: Razbacan novac, litre alkohola i razuzdane žene

Midhat Šljivak

NBA zvijezde zahvaljujući ugovorima koje imaju mogu priuštiti apsolutno sve što žele u životu, ali novac i ugovor od 193 miliona dolara potpuno je pomutio razum zvijezdi Memphis Grizzliesa Ja Morantu koji je pod suspenzijom nakon što je mahao pištoljem u jednom noćnom klubu. Sada su se pojavile fotografije na kojima se vidi sav razvrat koji se desio neposredno prije skandala s pištoljem.

Ja Morant je u ljeto prošle godine potpisao petogodišnji ugovor s Memphis Grizzliesa vrijedan 193 miliona dolara. Međutim, kao da su mu ove cifre udarile u glavu jer se on u proteklih godinu dana ponaša mahnito.

Morant se nedavno našao u problemu sa zakonom nakon što je napao tinejdžera na basketu. Navodno mu je prijetio i pištoljem, no navodno se iz svega uspio izvući bez optužnice.

Međutim, nedugo nakon što je incident s basketa izašao u javnost, Morant se potrudio da zaradi suspenziju od Grizzliesa i to zbog šokantnog snimka iz noćnog kluba.

Ja je snimljen kako se u noćnom klubu provodi i maše pištoljem. Izazvao je veliki skandal i tim je odlučio da ga suspenduje na neodređeno vrijeme.

Oglasi

Žestoka žurka je bila i dvije noći pred mahanje pištoljem. To pokazuju fotografije koje je objavio noćni klub u kojem se sve dešavalo. Scene su zaista nevjerovatne.

Morant je snimljen dok ga zadovoljava plesačica u krilu, ogromna količina novca razbacana je svuda po klubu i navodno je te noći NBA zvijezda ostavila 50.000 dolara samo kao bakšiš.

[twitter]https://twitter.com/shannonsharpeee/status/1634710539854307328[/twitter]

"Čitava soba je bila puna novca. Bilo ga je svugdje i doslovno vam je trebala lopata da ga pokupite", govori svjedok događaja u klubu.

Sve se dešavalo u Denveru. Zakupio je Morant objekat samo za sebe i ostao je tamo oko tri sata. U tom periodu je ostavio gomilu novca curama koje su bile s njim.

"Došao je da se zabavi. Želio je cure sa sobom i da svira gangsterska muzika", priča svjedok za New York Post.

Ja se očigledno jako dobro zabavio. Ostavio je nestvarne cifre u noćnom klubu, ali za njega je to sića jer zarađuje desetine miliona dolara na godišnjem nivou.

Ovaj košarkaš je u NBA ligu stigao 2019. godine. Izabran je kao drugi pik drafta Memphis Grizzliesa i njegov izbor se pokazao kao pravi potez.

Morant je postao istinska NBA zvijezda. Ove sezone prosječno ubacuje preko 27 poena, ima više od osam asistencija i šest skokova po utakmici.