Najskuplji Englez  u povijesti s Italijanima potpisuje ugovor života

Najskuplji Englez u povijesti s Italijanima potpisuje ugovor života

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac i ofanzivac Manchester Cityja Jack Grealish potpisat će unosni ugovor s Guccijem.

Nogometaš će s modnom kućom potpisati veliki ugovor, a The Athletic piše da će za ovu saradnju dobiti "sedmeroznamenkastu" cifru.

Grealish je jedan od najprepoznatljivijih igrača Premier lige. Prošlog ljeta nogometaš se preselio u Manchester City za oko 100 miliona funti, postavši najskuplji engleski igrač u povijesti. Sada će zvijezda Cityja dodatno zaraditi.

On je prvi nogometaš koji će postati zaštitno lice Guccija, dok su ranije uglavnom ugovore dobijali glumci, pjevači ili modeli.

Igrač je nekoliko puta uslikan s logotipom italijanskog modnog brenda, a detalji ugovora igrača Manchester Cityja nisu poznati, ali će na njemu nesumnjivo zaraditi mnogo miliona funti.

Inače, njegovu karijeru su u posljednje vrijeme obilježili razni incidenti i skandali, ali to nije spriječilo Gucci da mu ukaže šansu i ponudi ugovor.

Top Komentari

rime_
Grealish je nasljednik Beckhama. Pep ce od njega napraviti najboljeg igraca otoka.
1 4
Kiss
Sramota za ovog igrača dat tolike pare,vidi se da je glumac i model ma daj,pametnom dosta
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi