Kćerka ikone Premier lige voli "provocirati", sada pozirala u čipkastom donjem rublju i s flašicom

Jade (32) ne mari šta drugi govore

Kćerka ikone Premier lige voli "provocirati", sada pozirala u čipkastom donjem rublju i s flašicom

Edmir Škorić

Kćerka fudbalske ikone sama sebi stvara ime, ali ono što radi njenom mnogo poznatijem ocu se nikako ne dopada.

Djevojka po imenu Jade se skinula u donji veš dok je pozirala na krevetu sa flašicom vode u rukama. Ova 32-godišnja ljepotica nosila je na sebi crveni čipkani komplet, ali to nije prvi put da pozira u izazovnim izdanjima i sa jako malo odjeće na sebi.

Napisala je poruku uz "spornu" fotografiju: "Ostanite hidrirani", nakon čega su uslijedile mnoge reakcije. No, uglavnom je dobijala pozitivne komentare i mnogi su se osvrćali na njen izgled, dok su neki ipak onako sarkastično zaključili da je "dobro što nam daješ tako važne savjete".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CyqFDwJg0o6/[/instagram]

Prošle sedmice je mnoge šokirala kada je pozirala u crnom kombinezonu, ali i u otkrivenom topiću koji je puno toga otkrivao.

Oglasi

Francuski model je posljednjih godina stekao veliku popularnost na društvenim mrežama. Sada ima skoro 200.000 pratilaca na Instagramu zahvaljujući redovnim objavama na kojima se prikazuje u raznim odjevnim kombinacijama.

Jade je udata za francusku reality TV zvijezdu i kolegu manekena Stephanea Rodriguea. Njih dvoje se takmiče u francuskom realityju koji ima za cilj pronaći najkompatibilnije parove. Imaju zajedničkog sina po imenu Elon.

Inače, Jade je popularna jer je kćerka slavnog Franka Leboeufa, koji je pet godina igrao za londonski Chelsea, između 1996. i 20021. godine. Za Plavce je upisao 203 nastupa. Osvojio je također Svjetsko prvenstvo s Francuskom 1998. godine.

Što se tiče uspjeha sa Chelseajem, osvajao je dva puta FA kup, jednom Liga kup, Kup UEFA i Superkup Evrope. Nakon povratka u svoj rodni klub Marseille 2001. godine, nastavio je igrati u Kataru za Al-Sadd i Al-Wakrah.

Oglasi

Nakon što je kopačke okačio o klin, postao je glumac i čak je imao ulogu u filmu "The Theory of Everything" koji je bio nominovan za Oskara, a radilo se o biografskom filmu o Stephenu Hawkingu.

Igrajući fudbal Leboeuf je postao planetarno popularan, a pitanje je kako danas gleda na sve ono što radi njegova kćerka, a koja je očigledno shvatila da je to jedini i pravi način da stekne veliku popularnost, koja naravno donosi i veliku zaradu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrINNcnAH9_/[/instagram]

Oglasi