Djevojka igrača Arsenala pokazala zašto je "kraljica tverkanja", na njen video niko nije ostao imun

Pobijedila na takmičenju u Rumuniji

Djevojka igrača Arsenala pokazala zašto je "kraljica tverkanja", na njen video niko nije ostao imun

Endin Čaušević

Djevojka poljskog reprezentativca Jakuba Kiwiora, Claudia Kowalczyk, ponovo se našla u centru pažnje javnosti jer se pojavila na takmičenju u Rumuniji gdje je opravdala svoj nadimak "kraljica tverkanja".

Kiwior se u januaru prošle godine našao u centru pažnje fudbalske javnosti kada je u iznenađujućem transferu za 20 miliona eura iz Spezije prešao u Arsenal što je za njega bio nevjerovatan iskorak u karijeri.

Poljak je potpisao ugovor do ljeta 2028. godine i pokazao se kao dobro pojačanje jer ove sezone ima poprilično dobru minutažu. Ono što Topnike posebno raduje jeste da ima tek 24 godine i najbolji period karijere je tek pred njim.

Međutim, dolaskom Kiwiora u Arsenal engleski Premiership dobio je novu Wagsicu, a u pitanju je njegova djevojka Claudia Kowalczyk koja je ubrzo počela da puni stupce žute štampe kada je otkriveno čime se ona bavi.

Kiwior i Claudia su već nekoliko godina u ljubavnoj vezi, a ona se inače profesionalno bavi tverkanjem vjerovali ili ne.

Claudia se pojavljivala već na takmičenjima u tverkanju gdje je nekoliko puta osvajala titulu prvakinje svijeta. Kiwiorova djevojka je prije nekoliko dana bila u Rumuniji gdje se održalo novo takmičenje u tverkanju, te je ponovo bila itekako uspješna.

Oglasi

Nju na društvenim mrežama prati preko 80.000 ljudi i postala je popularna kada je Kiwior potpisao za Arsenal, te kada su navijači ovog kluba saznali čime se bavi njegova djevojka.

Ona je Kiwioru podrška na skoro svim utakmicama, ali ne krije da su joj pres i tverkanje velika ljubav i strast. Pojavila se u Rumuniji na takmičenju i ponovo je uspjela da osvoji titulu prvakinje svijeta.

Claudia je na Instagramu objavila video s ovog takmičenja i pokazala kakav nastup je imala kojim je na kraju došla do prvog mjesta na podijumu.

Ona je imala poprilično izazovan nastup na koji muškarci ne mogu ostati imuni, te je zadivila žiri s obzirom da je na kraju odnijela pobjedu.

I njene objave na Instagramu su također u najčešćim slučajevima provokativne, te posebno ističe svoju zadnjicu.

U Poljskoj je već dugi niz godina prvakinja u tverkanju, a u posljednje vrijeme je i voditeljica programa tog takmičenja u toj zemlji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi