Dečko joj potpisao za Arsenal, a ona njegove nove navijače obradovala provokativnom fotografijom

Fanovi fotografiju dočekali sa oduševljenjem

Dečko joj potpisao za Arsenal, a ona njegove nove navijače obradovala provokativnom fotografijom

Esmer Oštraković

Jakub Kiwior prije nekoliko dana predstavljen je kao novi nogometaš Arsenala, a njegova odabranica bila je posebno sretna zbog selidbe u London.

Iako je starija od svog momka i ima trideset godina, ona je osvojila srce sada već bivšeg nogometaša Spezije, te se sa njim preselila u London.

Ona je zahvalila svim svojim pratiocima što su joj u posljednje vrijeme slali poruke u kojima čestitaju njoj i njenom dečku transfe u Arsenal.

Poznata je Claudia Kowalczyk kao kraljica twerkanja, a čak je bila i prvak Njemačke u twerkanju prije šest godina.

Ona stalno objavljuje svoje video snimke twerkanja na svom Instagram nalogu, a sada je fanove počastila i novom fotografijom

Fotografija je bila upućena navijačima Arsenala, te je na taj način htjela da obilježi prelazak Kiwiora u Arsenal.

Jasno da su njeni pratioci bili zadovoljni njenom fotografijom, a sigurno da se će u budućnosti moći vidjeti slične fotografije i video snimke od nje.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi