9

Komentari (9)

bebi
O ukusu stvaralaštva, da ne kažemo muzike, nećemo raspravljati jer kao pola vas ne sluša Jalu ili Cecu a garant slušate i jaaaaako ste dobro upoznati kao da li ima da jede itd ostalim pikanterijama iz njegovog zivota; Reper - smijesno, slazem se - jer nikada nece biti sto je Frenki (ali cije uho voli nek izvoli) Neosporno je da se danas pravi smeće od muzike, s moje tačke gledišta, ali ste svi je-be-no ljubomorni na tog Jalu, klosara ili kako god ga zovete jer je frajer, eto, takav jadan , napravio posao - i svaka mu cast. Boli to, naravno nekog ko sjedi kuci i domet mu seze do “ta ce on” ili “klix foruma” Bolest bosnjaka uglavnom a onda i bosanaca i hercegovaca “ta ce on ...” A vecina vas koji se zovete “dzekinim fanovima” “obicna raja” ste oni pljuvatori iz prvog reda ...
Raikkonen
TobeJarabi ?????
king11
ovaj jala brat bolji od tupac-a
Novibroj
Ko je ovaj clanak kupio ah haha . Sujeta je ruzna stvar znam ja to Ali ovaj R od repera nije vidio. Moze biti tekstopisac i to je to bez autotuna tesko da ubode ton samo kad se nategne wc solje moguce Da 1 ton cisto izadje iz njega na guizcu haha ? On je bola dj galama skika i kompjuterski glas ima vas pun kurac i onaj rasta isto tako poput ovog momka. Svako sebe pronalazi u prici kontam ja to sve momku svaka cast , Ali nije reper ja ga nemogu u Kos sa pjevacima staviti nikako . A nemoj te mi samo dzeku dirat , Dzeko je prva liga covjek pomaze na sve strane nema boljeg ambasadora od Edina za nasu drzavu nema .
Saad
A sta ce taj pedercina koji se naziva reperom....
pogba69
Nismo ni očekivali da pošalje nekoj sirotinji, nekom iz obične raje koja ga obožava više od ovog bradonje
Sanska_Prangija
Jala najpoznatiji reper u bih? ??? Sta su Frenkie ili edo maajka? Koje cak ja kao roker slusam nekada..
meho
Pa ti jala opet dizi tri prsta.
hasetz
Joj sajta i sranja..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti