Jala Brat se pohvalio poklonom od Edina Džeke: "Oduševljen sam!"

Dijamant počastio najpoznatijeg bh. repera

Jala Brat se pohvalio poklonom od Edina Džeke: "Oduševljen sam!"

Trenutno najpopularniji reper na Balkanu Jasmin Fazlić, poznatiji pod umjetničkim imenom Jala Brat, dobio je interesantan poklon od Edina Džeke.

Naš najbolji fudbaler, koji se trenutno oporavlja od povrede, poklonio je reperu dres sa brojem 86, na čijoj poleđini piše "Jala Brat".

Jala je putem Instagrama objavio fotografiju u svom novom dresu, uz opis: "Brate hvala od srca, oduševljen sam", nakon čega je označio Edina Džeku uz emotikon dijamanta. Također, Džeko je Jali poslao i svoj potpisani dres.

Inače, Jala Brat je veliki fan Edina Džeke, a vjerovatno i napadač Rome dobro zna njegove brojne hitove koje posljednjih godina pravi sa svojim kolegom Bubom Corellijem.

View this post on Instagram

Brate hvala od ❤️, oduševljen sam. @ed_dzeko 💎

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on

Top Komentari

Sanska_Prangija
Jala najpoznatiji reper u bih? ??? Sta su Frenkie ili edo maajka? Koje cak ja kao roker slusam nekada..
81 11
Novibroj
Ko je ovaj clanak kupio ah haha . Sujeta je ruzna stvar znam ja to Ali ovaj R od repera nije vidio. Moze biti tekstopisac i to je to bez autotuna tesko da ubode ton samo kad se nategne wc solje moguce Da 1 ton cisto izadje iz njega na guizcu haha ? On je bola dj galama skika i kompjuterski glas ima vas pun kurac i onaj rasta isto tako poput ovog momka. Svako sebe pronalazi u prici kontam ja to sve momku svaka cast , Ali nije reper ja ga nemogu u Kos sa pjevacima staviti nikako . A nemoj te mi samo dzeku dirat , Dzeko je prva liga covjek pomaze na sve strane nema boljeg ambasadora od Edina za nasu drzavu nema .
32 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi