Bivšu zvijezdu Bayerna šokirala veličina penisa saigrača: "Ne gledam to inače, ali je ogroman"

Martinez nasmijao mnoge

Bivšu zvijezdu Bayerna šokirala veličina penisa saigrača: "Ne gledam to inače, ali je ogroman"

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Bayerna, Javi Martinez, prije nekoliko dana šokirao je svoje fanove izjavom o bivšem saigraču.

Martinez je s dosta uspjeha nosio dres njemačkog kluba s kojim je osvojio skoro sve što je mogao.

Ovaj 34-godišnji španski defanzivac trenutno igra u Kataru gdje nastupa za Qatar SC u koji je prešao prije godinu dana nakon što mu je istekdao ugovor s minhenskim klubom.

Martinez je u dresu Bayerna igrao čak devet godina, a na Allianz Arenu stigao je na ljeto 2012. godine iz Athletic Bilbaa za čak 40 miliona eura.

Nakon odlaska u Katar malo se opustio i više nije toliko posvećen fudbalu kao prije. Martinez je dosta aktivniji i na društveni mrežama, a često ima i program uživo na Twichu koji je popularan među fudbalerima.

Upravo tokom svog jednog "mini podcasta" Martinez je šokirao fanove kada je počeo da otkriva neke stvari iz svlačionice.

Oglasi

U centru pažnje našla se izjava o Renatu Sanchesu s kojim je Martinez igrao svojevremeno u Bayernu. Sanches je bio velika nada Bayerna, ali u dresu Bavaraca nikada nije opravdao očekivanja i ostavio neki dubok trag.

Međutim, očito je da je Renato uspio da ostane u sjećanju nekadašnji saigrača, ali ne zbog igara na terenu već onoga što su oni imali priliku da vide u svlačionici.

Naime, Martinez je šokirao sve kada je počeo pričati o spolnom organu portugalskog veznjaka i poručio je da nikada ranije nije vidio da neko ima toliki penis kao Renato Sanches.

"U Bayernu je Renato Sanches bio baš lud. Ne gledam te stvari u svlačionici, ali penis Renata Sanchesa treba biti izložen negdje da svi vide koliki je. Ogroman je", rekao je Martinez i počeo da se smije.

Martinez je s Bayernom u devet godina uspio da osvoji devet titula Bundeslige, dvije Lige prvaka, pet titula Kupa Njemačke i četiri titule njemačkog Superkupa.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1654896791
Ovaj portal se treba zvati p*rn i malo nesto fudbala
6 0
SEJFUDIBIKODZE
Nema sexa dok jaja od jaja ne udare
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi