Zvijezda Bayerna učila mlade saigrače kako da otvore pivo uz pomoć drugog piva

Zna se kome to najbolje ide

Zvijezda Bayerna učila mlade saigrače kako da otvore pivo uz pomoć drugog piva

Edmir Škorić

Thomas Muller (32) poznat je po svom smislu za humor na nogometnom terenu i izvan njega.

Njemački reprezentativac, koji je nedavno poslao poruku Robertu Lewandowskom nakon njegovog odlaska iz Bayerna, snimio je video zajedno s dvojicom preostalih saigrača iz Bayerna, Kingsleyjem Comanom i Jamalom Musialom.

Potonjeg je Muller htio naučiti kako otvoriti bocu piva bez otvarača. "Džoker" je 19-godišnjaku govorio šta da radi, ali Musiala se, bez iskustva, nije snašao.

Muller je zatim uzeo jednu bocu i otvorio je uz pomoć druge, pokazujući Musiali koliko je to jednostavno.

Njemački klinac važi za najperspektivnijeg nogometaša njemačkog prvaka. Transfermarkt ga procjenjuje na čak 65 miliona eura. Ali, evidentno je da nema nikakvog iskustva sa otvaranjem boca piva, što je i razumljivo.

Što se Mullera tiče, čini se da ima iskustvo. Godine su ipak na njegovoj strani, a ponekad se u veselju tu i tamo koja popije.

Muller je jedan od ključnih igrača Bayerna i ove sezone, posebno nakon odlaska Roberta Lewandowskog.

Unatoč odlasku Poljaka, Bayern je superioran na startu Bundeslige, ali Bavarcima će ipak primarni cilj biti trofej Lige prvaka. U grupnoj fazi takmičenja sastaju se sa Barcelonom, Inter i Plzenom u grupi koju su svi odmah proglasili grupom smrti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...jesu li i Manea naucili?...gdje ode covjek,iz kluba gdje su se 100% postovale njegove vjerske slobode u klub alkoholicara kojim je pivo u ruci na svakom snimku i slici...
4 2
zilan66
Ti je isto kao da pitas jeli ****** ili kondom,leksikografe.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi