Mane se zahvalio zaposlenim u Liverpoolu, ismijavaju ga zbog sadržaja poklona

Senegalac je učinio lijep gest

Mane se zahvalio zaposlenim u Liverpoolu, ismijavaju ga zbog sadržaja poklona

Admin Čaušević

Sadio Mane je ovog ljeta nakon šest godina napustio Liverpool i potpisao za Bayern. 

Ovaj 30-godišnjak je poznat kao veoma ponizna i zahvalna osoba što je potvrdio i nedavnim gestom, ali mu se to i na neki način obilo o glavu.

Nekoliko sedmica nakon transfera u Bayern Mane se odlučio zahvaliti svim zaposlenim u Liverpoolu tako što im je poslao prigodne poklone.

Naime, Senegalac je poslao 150 poklona zaposlenim u svim sektorima kluba sa Anfielda kao znak zahvale za sve što su uradili za njega.

Svi od čistačica pa do čuvara su dobili paket sa čokoladom, fotografijom Manea i lično potpisanom zahvalnicom.

Ipak, ubrzo nakon toga su se pojavile fotografije poklona i mnogi su počeli ismijavati Manea prvenstveno zbog izgleda čokolade je smatraju da je fotografija na čokoladi bila bespotrebna.

Oglasi

No description available.

Mane je na Anfieldu osvojio skoro svaki mogući trofej, ali je nakon 269 odigranih utakmica i 120 golova došlo vrijeme za rastanak.

Odličnom ofanzivcu je u Minhenu počelo veoma dobro pošto je već osvojio trofej te postigao dva gola i brzo se nametnuo kao član udarne postave.

S druge strane Liverpoolu baš i ne cvjetaju ruže pošto Redsi nakon dva kola već imaju četiri boda zaostatka za Manchester Cityjem.

I Maneovoj zamjeni Darwinu Nunezu je pao mrak na oči pošto je isključen protiv Crystal Palacea i čeka ga nekoliko utakmica pauze.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
stipsa ovi cadjo
0 5
King_Kenny
...on se bar sjetio iskazati zahvalnost ljudima u klubu u kojem je postao svjetska zvijezda...npr.zubonja Suarez nije ni to,a napravili svjetskog igraca od njega...do duse na kraju ga je stigla karma pa su ga kao sugavu dzukelu otjerali iz Barcelone...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi