U petak navečer plavuša(45) je ušla u automobil golmana slavnog kluba, život joj se odmah promijenio

Druženje je trajalo pet sati

U petak navečer plavuša(45) je ušla u automobil golmana slavnog kluba, život joj se odmah promijenio

Admin Čaušević

Veza između sportisti i žena iz svijeta filma je uobičajna pojava, međutim neke situaucije izazovu ogromnu pažnju te samim akterima promijene život preko noći. 

Niko ne voli da bude ulovljen od strane kamera kako u sitne sate izlazi iz automobila. Upravo to se desilo atraktivnoj 45-godišnjoj argentinskoj glumici Guillermini Valdes.

Valdes možda i nije toliko popularna u Evropi, ali u Argentini i Latinskoj Americi je itekkako poznata. Podatak da je prati više od 2.5 miliona pratitelja dovoljno govori.

Ova 45-godišnjakinja ima četvero djece iz nekoliko propalih veza i svakako joj ne ide u prilog zbog načina na koji je snimljena kako napušta tuđi automobil.

Vozilo čija je vrata otvorila popodne, a zatvorila u sitne sate pripada Javi Garciji, golmanu Boce Juniors, sigurno jednog od najslavnijih klubova svijeta.

Oglasi

Druženje između golmana i glumice je trajalo između četiri i pet sati. Nakon što je izašla iz vozila ona je brže bolje pokušala ući u svoj automobil, ali su je fotografi ulovili.

Da se radi o golmanu Boce paparazzi su ustanovili na osnovu registracijskih oznaka na vozilu pošto Garcija u istom dolazi na treninge.

Inače, argentinski mediji pišu da je ovaj 36-godišnjak već dugo godina bez partnerice i da je izgleda u Guillermini pronašao svoju sreću.

S druge strane i Guillermina je "lutala" dugo vremena u potrazi za srećom, međutim snimci kako napušta vozilo drugog muškarca se uopšte nisu svidjeli njenoj djeci.

Atraktivna glumica ima dvije kćerke, Palomu(20) i Helenu(17) te dvojicu sinova Dantea(21) i Lorenza(8). Prvo troje djece je dobila sa Sebastianom Ortegom, a posljenjde sa Marcelom Tinellijem.

Garcija je cijelu svoju igračku karijeru proveo u Argentini. Već nekoliko sezona je rezervni čuvar mreže Boce, a još je branio za Tige i Racing. Najveći transfer kojeg je napravio je iznosio skromnih 500.000 eura i to prije 10-ak godina kada je prešao iz Boce u Tigre.